tuentituhandred auars. :*
Printable View
Am violat butonul de send invite ieri dar mnah, numa aia din DM-C au intrat. Aia din RSA is vai de ei :*
Sarcasm is “a sharp, bitter, or cutting expression or remark; a bitter jibe or taunt.”[1] Though irony is usually the immediate context,[2] most authorities sharply distinguish sarcasm from irony;[3] however, others argue that sarcasm may or often does involve irony[4] or employs ambivalence.[5] Sarcasm has been suggested as a possible bullying action in some circumstances.[6]
folositi spoiler va rog
a terminat cineva campania ? , cate ore dureaza ?
sal baieti... in curand am sa il achizitionez si eu... asadar am zis ca poate se face vreun clan numai de romani!!! oricum care doreste poate sa imi de-a add: onizuka20 si ne auzim in joc!!! bafta
Killzone 3 DLC gets first screenshots - ComputerAndVideoGames.com
News: Killzone 3 review round-up - ComputerAndVideoGames.comQuote:
There are nine screenshots in all for the Steel Rain map pack, which follows the Retro Map Pack arriving with Killzone 3's release (today in Europe, as if you need reminding).
Stiu ca poate sunt offtopic rau de tot ..dar am si eu nevoie de putin ajutor ;) . Pana la urma are legatura si cu killzone 3 . Din cauza lui KILLZONE 3 ( mi-a dat niste freezuri ) am luat hotararea sa-mi schimb weekendul asta ps3-ul . Nu am rabdare pana saptamana viitoare, sa ajung cu el la donely , la verificari si revizie ..etc etc ...plus ca nu pot sa stau atat de mult fara KILLZONE ;)) ( tre sa trag tare sa ajung cel mai tactician ) :P
Daca poate un om cu suflet bun , sau cineva care a mai trecut prin asa ceva sa-mi dea si mie un PM cum fac sa-mi pastrez si eu ce am in ps3-ul asta , salvari , jocuri de pe PSN , trofeele ...etc etc ( un link relevant sau din propria experienta ). Cum imi fac si eu back up la PS3-ul vechi , sa le mut pe PS3-ul nou (m-ati inteles voi )
Scuze de offtopic , dar pe threadul asta se mai uita lumea + ca voi intelegeti cel mai bine ca nu pot sa stau fara sa ma joc KILLZONE 3 :D
Un PM cu ceva ajutor(cum imi fac back up ) daca se poate , ca sa nu poluez threadul asta cu problema mea .
Multumesc anticipat si bafta :)
LE : Citesc si eu acum niste how to -uri , sa nu credeti ca sunt nesimtit sau ignorant , dar vroiam si sfatul unui frate consolist roman ;)
daca iti cumperi alt PS3, stai linistit ca sincronizarea se face foarte simplu conectand ambele console cu cablul utp. ai o optiune, nu mai retin exact pe unde, care face acest lucru automat.
ontopic: sunt ceva probleme cu multiplayerul Killzone3? tot incerc sa ma conectez si nu reusesc. am incercat de pe 2 console diferite.
ArenaIT review
http://www.youtube.com/watch?v=yWlPK...&feature=feedu
eu am terminat killzone 3...un shooter bun...dar mi-a luat din placerea de a juca,controllerul,e mai frumos din mouse si tastatura
Sigur are consola modata lasa-l in pace:))
Jucat...terminat... dezumflat.