Eu nu joc constant, dar va sprijin moral ;)
Printable View
Eu nu joc constant, dar va sprijin moral ;)
voua va merge bine in MP ?eu din 1h si 30 min de incercari de conectare..am jucat doar vreo 20min...restul timpului doar erori(4512650)
Mie imi merge bine, cred ca ai tu o problema cu net-ul. Parca si la FIFA ziceai ca ai probleme
si mie imi merge bine si deocamdata am cel mai slab net de la clickmelc 2mb
Merge foarte bine . Te astept la joc . Cheers .
Mi-a facut update la 1.08 daca nu ma insel si am jucat aproximativ 10 meciuri de guerrilla warfare. Lag 0.
:-S
Dap..merge superb:x...problema era de la router-ul meu..am schimbat canalul wireless si am rezolvat
Daca vreti sa jucam add me:
banana-box
diseara am chef de foc de tabara cu romanii.
o sa fac curat in lista de prieteni si-o sa bag pe cei care au mai postat pe aici( si care mai joaca).
fac apel si la DMC>:D<
k bagam ce-o fi, echipa s-avem.
si bc2 bagam mai spre miezul noptii cand se aduna nocturnii( stiuei care sunt).
Si eu ma bag vreo ora la poc poc in seara asta.
Poate vin si eu , depinde , dar vreau sa jucam Operations la KZ3 :X .
Add me btw : bra1ngr1nd3r .
Killzone 3: From the Ashes Map Pack | PS3Ego.de
Scuze pt. double post si pt. faptul ca nu stiu sa folosesc google translate , dar cred ca v-ar placea ce o sa cititi .
Cheers !
Raaaaaadec <3
Are cineva aceeasi problema cu a mea ,am contul cu tara ( ro) si nu pot sa intru in mykillzone pentru a vedea statisticile.
Stie cineva de ce?
am gasit o petitie pentru a aduce ps store si in romania (este cam vechi anuntul dar am zis ca poate sunt si aici persoane care vor semna)
acesata este adresa Bring the PS store to all EU countries Petition
Am downloadat dlc ul steel rain , l am instalat dar cand intru in meniu nu mi apar noile harti ..
Ii aceeasi zona dlc-u cu jocu?