Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 236

Thread: CGR - MAG

1. #61 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nu are mag o diversitate mare la arme. dar faptul ca oricine poate fi medic sau reparator ii da o savoare aparte. parca iti creste inima cand dai un revive in zona frago si iei 20 puncte sau heal-uiesti coechipierii si nu mai lupti singur. si battlefield are farmecul lui si e chiar mai tactic ca si mag deoarece are obiective mai variate si presupune o abordare mai tactica deoarece are un nr mai mic de jucatori.

La Mag trebuie sa reusesti sa dai cu inamicii de pamant ca sa ai sanse sa capturezi ceva, de multe ori lumea se cramponeaza in lupte fara sfarsit. Nici nu prea poti altfel deoarece inamicii se ascund in baze si nu ai decat 2 sau 3 intrari care sunt usor de aparat.
    In Battlefield faptul ca poti distruge cladiriile largeste orizontul tau cand ataci. Inamicii se ascund intr-o cladire? -> cateva grenade si rachete si sunt sub cerul liber. Sa nu ma intelegeti gresit.

MAG mi se pare mult mai fun cand vine vorba de joc in echipa pentru ca e mai usor, nu produce atatia nervi ca BC2. Si pana la urma conteaza sa te distrezi , nu sa te enervezi(stiti ce enervanti sunt sniperii in BC2 sau Apache-ul inamic pe care nu prea ai cum sa il dai jos).

Parerea mea ca in MAG te distrezi si fara sa ai o tactica foarte bine pusa la punct pe cand in BC2 te distrezi doar atunci cand ai o echipa de incredere care lupta pt aceleasi obiective cu tine, nu stau pe coclauri si se uita.E chiar fun cand pui in Rush o bomba si se aduna toata echipa in jurul obiectivului - unul da munitie, altul heal , altul repara la un tanc etc)
    In concluzie amandoua sunt jocuri deosebit de bune - iar faptul ca sunt FPS-uri nu le face asemanatoare.

Fiecare are spectacolul lui si modul lui de joc cu plusuri si minusuri. Important e ca producatorii se straduiesc sa scoata in continuare patch-uri sa elimine bug-urile care sunt tot mai raspandite in jocurile noi. La capitolul asta Zipper cu al lor MAG stau cel mai bine deoarece pleaca o ureche si la problemele semnalate de comunitate si aduc imbunatatiri atat echilibrului de joc(regleaza arme , cizeleaza hartile etc) cat si partii tehnice(va amintiti spawming bug-ul -se tot reseta contorul de timp, revive-ul prin pereti etc). Au scos patch-uri destul de consistente in ultima vreme. Nu ca IW cu al lor MW2 care sincer m-au dezamagit prin lipsa de interes fata de adevaratele probleme ale jocului. Poate pt ca au avut atata succes cu jocul ala incat nu le-a mai pasat. dar concurenta nu doarme.

O sa revin la MAG cand ma plictisesc de BC2 . e f greu sa joci 2 jocuri fps deodata pt ca nici nu stiu care imi place mai mult, BC2 e mai realist , mai putin SF. Iar modul Hard-core e ceea ce ar fi trebuit sa fie HC in COD.

2. #62 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    ...nu ai decat 2 sau 3 intrari care sunt usor de aparat...
    asta ziceam eu azinoapte, ca baietii au modificat harta greu de tot la SVER acasa pentru ca se plangeau celelalte factiuni ca e usor de aparat. De unde sa stie ei ca defapt SVER rulez? Am prins aseara un meci si nu mi s-a parut deloc mai greu de aparat, ba chiar din contra, le-a pus la baieti cate o lada sau o cisterna sau un vagon in drum si nu mai pot sta cu snipe . haha saracii

3. #63 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu m-am "batut" cu pumnul in piept sustinand ca MAG are un gameplay solid, plin de satisfacti si f fun daca intelegi ca e un joc care trebuie sa-l joci in echipa si fara multa incordare pt k/d. BC2 si MAG sunt primele FPS-uri ce-mi plac la nebunie dupa K2. Cine are de gand sa-l cumpere nu o sa faca o investitie proasta, e un joc ce-ti ofera un multiplayer de durata, singura lui problema a fost ca a aparut intre MW2 si BC2.

4. #64 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Thx for the info .

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    singura lui problema a fost ca a aparut intre MW2 si BC2.
    Da , aici iese in pierdere MAG pentru ca multi probabil aleg BC 2

5. #65 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Am gasit. Sursa: MAG blog

Gameplay
    • Adjusted player boundaries to limit �spawn camping� exploits in Darien Network, Copper Hills Relay and Syr Daria Uplink maps.
    Map � Syr Daria Uplink
    • Pushed in physical defensive boundary for Attacker�s �Alpha Squad� spawns 10 meters.
    • Removed two short staircases in front of Attacker�s �Alpha Squad� spawn.
    • Relocated box truck to block sightline on attacker�s right side at �Objective A� stairwell.
    • Added box truck to block sightline exploit to Attacker�s �Alpha� squad main entrance.
    • Added fence line to Attacker�s right side at �Objective A.�
    • Pushed parachute drop near �Objective C� forward by 25 meters.
    • Added new entrance to �Objective C� building in right corner.
    • Added additional geometry near �Objective C� to block sightline exploits near main door.
    • Added and removed various small object and panel locations to repair or enhance sightlines.
    • Multiple terrain repaints in various locations.
    Technical
    • Fixed crash that sometimes occurred when reviving players who died while interacting with objective.
    PERFECT! Acum o sa intru si eu in Domination (prietenii stiu de ce)

6. #66 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Duminica revin pe terenul de lupta! Abia astept sa intru in actiune

7. #67 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

8. #68 SP
    Member ramusg's Avatar
    Din cate am vazut pana acum este cel mai bine " ingrijit" joc dupa lansare, am avut parte de imbunatatiri bune, facute dupa doleantele jucatorilo, Ziper isi respecta cumparatorii, avem acum si un DLC-moca, toata lumea a criticat acest joc si pe Ziper dar se pare ca incepe sa arate ca cel mai bine sustinut FPS de ceva vreme incoace, BC2 este un joc excelent dar o cam ia pe urma MW2 in ce priveste suportul, descoperim din ce in ce mai multe bug-uri in acest joc si e frustrant, incepe sa semene cu MW2.

9. #69 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Din cate am vazut pana acum este cel mai bine " ingrijit" joc dupa lansare, am avut parte de imbunatatiri bune, facute dupa doleantele jucatorilo, Ziper isi respecta cumparatorii, avem acum si un DLC-moca, toata lumea a criticat acest joc si pe Ziper dar se pare ca incepe sa arate ca cel mai bine sustinut FPS de ceva vreme incoace, BC2 este un joc excelent dar o cam ia pe urma MW2 in ce priveste suportul, descoperim din ce in ce mai multe bug-uri in acest joc si e frustrant, incepe sa semene cu MW2.
    Din pacate incep sa iti dau dreptate, camperi peste tot, tancuri peste tot, elicoptere peste tot, sniperi peste tot.

10. #70 SP
    Member faxiu's Avatar
    am ramas singur singurel in MAG. N-are nimic, baietii de ieri de la Raven s-au gandit ca daca stau 5 in drumul meu nu o sa pot trece...uite ca am trecut . Radeam de nebun.

11. #71 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Iti vin eu in ajutor.Mai am putin si termin pentru a doua oara la Raven...si sper ca dlc-ul sa merga si pentru cei ce au jocul de EU si il joaca pe contu de US

12. #72 SP
    Azi ne vedem in MAG, las BC2-ul o perioada. La ora 7/8 e ok? Ne strangem de un squad azi?

13. #73 SP
    Member ramusg's Avatar
    da, vin si eu.

14. #74 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Din pacate incep sa iti dau dreptate, camperi peste tot, tancuri peste tot, elicoptere peste tot, sniperi peste tot.

Hmmm jocul e frumos (BC2) dar devine f f frustrant uneori... , mai trebuie lucrat la el... , sa speram ca pe viitor va fi mai bun. si referitor la MAG de abia astept ca chiorasc cu flash niste raveni

15. #75 SP
    Member faxiu's Avatar
    Mi-am mai limpezit si eu creierii ieri cu un meci dar am constatat ca si SVERul s-a cam dus. Cred defapt ca cei vechi/buni s-au tirat la BC2. Am luat major defeat pe aparare sabotage de la raven....how lame is that?

16. #76 SP
    Junior Member TudorGK's Avatar
    SVERu' e foarte bun la Domniation...unde sunt si cele mai mari meciuri de altfel...adevarul e ca prea sau jucatorii axat pe acest mod...mai trebuie sa diversificam si noi

17. #77 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Mi-am mai limpezit si eu creierii ieri cu un meci dar am constatat ca si SVERul s-a cam dus. Cred defapt ca cei vechi/buni s-au tirat la BC2. Am luat major defeat pe aparare sabotage de la raven....how lame is that?
    AUCH!

18. #78 SP
    Tocmai am descoperit ca DLC-ul cu flashuri e blocat pe cont (ca si restul dlc-urilor de la MAG dealtfel ) so, trec pe contul de US. Va rog sa imi dati add in clan

19. #79 SP
    Member faxiu's Avatar
    unde e desoperirea ca eu aseara am cautat DLC si nu era nika...Jocu-i US, cont US iar pe US store nu era.

20. #80 SP
    S-a facut update azi la store.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast