Nu are mag o diversitate mare la arme. dar faptul ca oricine poate fi medic sau reparator ii da o savoare aparte. parca iti creste inima cand dai un revive in zona frago si iei 20 puncte sau heal-uiesti coechipierii si nu mai lupti singur. si battlefield are farmecul lui si e chiar mai tactic ca si mag deoarece are obiective mai variate si presupune o abordare mai tactica deoarece are un nr mai mic de jucatori.
La Mag trebuie sa reusesti sa dai cu inamicii de pamant ca sa ai sanse sa capturezi ceva, de multe ori lumea se cramponeaza in lupte fara sfarsit. Nici nu prea poti altfel deoarece inamicii se ascund in baze si nu ai decat 2 sau 3 intrari care sunt usor de aparat.
In Battlefield faptul ca poti distruge cladiriile largeste orizontul tau cand ataci. Inamicii se ascund intr-o cladire? -> cateva grenade si rachete si sunt sub cerul liber. Sa nu ma intelegeti gresit.
MAG mi se pare mult mai fun cand vine vorba de joc in echipa pentru ca e mai usor, nu produce atatia nervi ca BC2. Si pana la urma conteaza sa te distrezi , nu sa te enervezi(stiti ce enervanti sunt sniperii in BC2 sau Apache-ul inamic pe care nu prea ai cum sa il dai jos).
Parerea mea ca in MAG te distrezi si fara sa ai o tactica foarte bine pusa la punct pe cand in BC2 te distrezi doar atunci cand ai o echipa de incredere care lupta pt aceleasi obiective cu tine, nu stau pe coclauri si se uita.E chiar fun cand pui in Rush o bomba si se aduna toata echipa in jurul obiectivului - unul da munitie, altul heal , altul repara la un tanc etc)
In concluzie amandoua sunt jocuri deosebit de bune - iar faptul ca sunt FPS-uri nu le face asemanatoare.
Fiecare are spectacolul lui si modul lui de joc cu plusuri si minusuri. Important e ca producatorii se straduiesc sa scoata in continuare patch-uri sa elimine bug-urile care sunt tot mai raspandite in jocurile noi. La capitolul asta Zipper cu al lor MAG stau cel mai bine deoarece pleaca o ureche si la problemele semnalate de comunitate si aduc imbunatatiri atat echilibrului de joc(regleaza arme , cizeleaza hartile etc) cat si partii tehnice(va amintiti spawming bug-ul -se tot reseta contorul de timp, revive-ul prin pereti etc). Au scos patch-uri destul de consistente in ultima vreme. Nu ca IW cu al lor MW2 care sincer m-au dezamagit prin lipsa de interes fata de adevaratele probleme ale jocului. Poate pt ca au avut atata succes cu jocul ala incat nu le-a mai pasat. dar concurenta nu doarme.
O sa revin la MAG cand ma plictisesc de BC2 . e f greu sa joci 2 jocuri fps deodata pt ca nici nu stiu care imi place mai mult, BC2 e mai realist , mai putin SF. Iar modul Hard-core e ceea ce ar fi trebuit sa fie HC in COD.
Bookmarks