Okidoki. Daca mere repede treaba la dentist, la noapte ma bag si eu. Si nu e LE. Se joaca mult pe cele 2 harti printre romanasii nostri?
Printable View
Okidoki. Daca mere repede treaba la dentist, la noapte ma bag si eu. Si nu e LE. Se joaca mult pe cele 2 harti printre romanasii nostri?
Cele 2 harti sunt un extra content ce exista deja pe disc dar care se deblocheaza numai cu codul ce vine odata cu jocul. Odata debocate se alatura celorlalte harti intrand in circuit.Sunt f multi romani ce joaca BC2, o sa te saturi de ce kilareala o sa-ti ei de la romani, cele mai grele meciuri sunt [Ro] vs
[Ro] cand acestia sunt majoritari in ambele tabere si chiar cand in tabara ta sunt 8 sau 9 din 12 si la adversari sunt doar unul sau doi e al dracului de greu pt ca romanii joaca f bine si ai impresia ca sunt pe toata harta.
LE are in plus fata de standard posibilitatea de a avea deblocate din start un nr de arme in plus si cateva spec-uri pt "masinute", hartile sunt pe ambele variante.
LE o folosesti doar pt niste arme in plus Thompson , Tracer care ti le deblocheaza mai repede.
Toate variantele au un cod VIP pe care il introduci pt cele 2 harti noi.
Deci intre LE si VIP in materie de extracontent exista ca si diferente doar armele alea deblocate mai repede.
Vip are orice joc cumparat noi , indiferent de unde. E o masura a producatorilor care stopeaza comertul second-hand cu jocul lor, deoarece nu il mai poti accesa de pe alt cont(codul), daca l-ai folosit pe un cont deja.
Baieti hai ca mi'am luat si eu BC2...facem si noi un clan ceva sa le aratam la astia cum se joaca aici in romania?:))
Foarte faina sesiunea de gaming BBC2 de aseara :) Pe langa faptu ca am dezvirginat un nou recrut, in speta pe faxiu, am facut squad-uri bune cu cristache, mobu, ratzoiu, razielim si kepzy si nu ne-am facut de rusine :-B
Ma rog, io-s inca nuby si nu stiu cat de mult am contribuit la succesul echipei, dar mobu si cu kepzy se vede ca-s jucatori de clasa. Iar mobu nu numai ca-i omoara, dar ii si spurca la greu pe nefericitii adversari :))
Ma primiti si pe mine in clan? :)
Jucam mai pe seara baietii?:P
Mai e loc in clan??:D
Era tare sa fie clanuri de cate 8 persoane avand 2 squaduri, poate putem face si asa...
Nu poti face nimic in privinta asta, ai doar "friends list"-u si "create a squad" de 4 persoane, eventual se poate da "join session" pe un alt roaman din lista dar daca nu sunt 4 locuri libere in echipa aia te desparte si ii arunca pe toti din squad care pe unde este loc.
Am o nelamurire... am intrat randomly si eram singur in squad... chestia tare a fost ca am auzit coechipieri vorbind. Acum intrebarea: Daca nu ne bagam in squaduri in private, putem vb toti unul cu altul?
am auzit si eu ieri vorbind fo catvia si ma bucuram ca mi-a gasit squad. Dar nu...
:)) Elicopter dat jos cu tunul tancului, priceless. Mai ales pe Atacama unde elicopterele curata tot. Mai degraba pentru asta trofeu decat pentru elicopter doborat cu stationary RPG :D
Interesante partidele din noaptea asta, data viitoare poate reușim să mai cooptăm un rom�n pentru squad complet :tooth: