Pot, dar pe stoc nu au si controller Move simplu, au numai la comanda... deci oricum comanda o fac. Asta vreau sa stiu, cam in cat timp vine
Printable View
eu am luat de la emag... si de pe sendit am luat Sports Champion..care ar trebui sa`mi ajunga saptamana viitoare... oricum o sa mai achizitionez un controler...
Start de Party e super... merita jucat cu mai multi prieteni...:D
poate va este de ajutor, lista completa cu jocurile care au/vor avea suport pentru Move in 2010:
Nu-i prea completa , am mai postat linku mai demult dar, here we go again........lista completa : List of games compatible with PlayStation Move
am luat si eu move-ul astazi si imi place precizia lui nu va mai luati dupa toata lumea, gusturile nu se discuta eu zic ca jocul tumble arata cat de precis poate fi controllerul...>:)
Spunea cineva pe aici ca ii este greu sa creada ca se dau asa bine.M-a surprins si pe mine,in MG Suceava au fost 24 si intr-o dupa-amiaza s-au dat 22,cu mine cand am ajuns pe seara 23...Un vecin lucreaza acolo deci nu e din auzite.
Testat,pot sa zic doar Move=awesome fun. Sport champions si Tumble(avand in vedere ca e pe psn la 10 usd) merita cumparate.Mi-a placut si demo la Start the party,cred poate fi foarte amuzant in 4 jucatori...
Cred ca filmuletul acesta spune tot:
Giant Bomb QL: Sports Champions
Ce-au transpirat baietii lol. Sa zicem ca iarna stai indoors totusi si faci astfel de sporturi, dar ce te-ar opri in restul sezoanelor sa iesi de fapt din casa si sa joci, stiu eu, ping pong, volei, si altele ? Parca prea s-a dus la extrem virtualizarea asta. Mi-e groaza de zilele cand o sa apara iubita virtuala (daca nu exista deja), desi asta mai degraba s-ar putea implementa la Kinect - no controllers needed :D
Pana o sa ajung Kinect sa-ti faca o m..e zdravana mai dureaza asa ca nothing is like real. Virtual world, gaming, electronic entertainment is bune cand stai in casa si ai lipsa de ocupatie nu cand esti tinut de ele lipit casei.
Pacat ca nu merge fara patch in jocuri, ca au inceput sa-mi placa triggerele la shooting.
The Shoot mi se pare un pic pueril si cam 2D.
Astept un patch pt Lair, ca pe DS3 nu m-am descurcat nicicum...
Si mult mai multe patchuri pt FPS-uri.
Btw, cat ati primit garantie pt. controller-e?
Ma refer la cei care au cumparat de la MG, eMag, etc.
eu am primit 2 ani....garantie la Starter Pack
Ma deranjeaza tare mult ceva la controler in unele jocuri. E vorba de jocurile unde trebuie sa misti tinta pe ecran sau jocurile ce au in meniu pointer.
Poate ca problema asta dispare sau nu e atat de evidenta daca stai la departare mare de tv sau daca developerii seteaza o sensitivitate mai mare pointerului sau aiming reticulei.
Faci calibrare , totul ok, incepe jocul (ex. the shoot), incepi sa-ti misti tinta si vezi ca miscarea de ochire nu pare naturala doar in partea centrala a ecranului, asta fiindca daca trebuie sa duci tinta in margini sau in colturile ecranului observi ca controleru deja nu mai e indreptat spre tv ci in afara lui disparand senzatia de ochire. Asta se intampla si in meniuri unde ai pointer.
Mare minus al controlerului daca chestia asta nu e legata de soft developing.
Om trai si om vedea, is curios de socom si kz3. Sau are cineva RE5 GOLD ori M.A.G. sa-si dea cu parerea? Chiestia asta la controlerul de la wii nu exista din cate tin minte.
Oricum controleru ramane o comoara la unele jocuri, vor fi grozave jocurile sport gen box, tenis si alde alte inventii. care vor folosii partile bune a controlerului. Mai este cineva cu aceiasi impresie despre problema asta ce ma deranjeaza pe mine sau is eu exagerat?
Exact de aceeasi problema m-am lovit si eu. Am cumparat controlerele ieri. Am jucat aseara 4 persoane adulte fara nici o problema. 100% fun. Azi dimineata a incercat prietena mea sa joace jocul ala cu arcul de la Sport Champions. Numai aiurea nimerea. Am zis: da-mi sa incerc si eu ca sunt mai gamer decat tine.Stupoare. Exact cum ai zis si tu mai sus. Dupa calibrare tinta respectiva ori iesea de pe ecran ori chiar daca tineai Move-ul nemiscat, acel pointer se misca singur pe ecran. Sper sa rezolve cei de la Sony problemele astea, caci altfel ar fi mare pacat.
arcul de la Sport Champions - a venit un prieten la mine zilele astea si a jucat. a mers perfect, nimerea mai tot la 100 de puncte. poate nu l-ai calibrat bine.
dejamagire totala jocul full de la start the party :( nu are decat 9 jocuri din cele 22 de jocuri la care facea reclama. restul de la 9 la 22 sunt in modalitate survive, aiurea tot. lipseste tocmai cel mai distractiv, ala ce dai in cap cu ciocanul cand iese din gaura ...ce-or fi ele... e cateva secunde in survive mode.
Nu prea mai inteles, la mine nu iese tinta de pe ecran sau nu am patit sa se miste singura. Ce ma deranja pe mine e ca controleru nu mai e indreptat spre tv ci in afara tv-ului cand tinta trebuie dusa pana in extremitati si automat dispare senzatia cum ca ai ochii spre ce ai de impuscat pe tv.