Salut,
Mi-am luat si eu un PS3, deocamdata nu am prea multe jocuri si din care cred ca putine au multi.
ID: COma4c
Printable View
Salut,
Mi-am luat si eu un PS3, deocamdata nu am prea multe jocuri si din care cred ca putine au multi.
ID: COma4c
coma4ever, io nu inteleg ce ai vrut sa spui. Oricum, bine ai venit in club!
eu imi inchiriez jocuri de PS3 DE la HMF ,au o gama larga de jocuri si cred ca si vand.
ID PSN ANDREE79
Cu cat si pe cate zile ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 lei pe 3 zile
sunt total off,dar va jur ca am crezut ca scrie "sectiunea clejanilor"
cumpar fifa 12 nesigilat sau sigilat
pm me :D
stie cineva unde gasesc bratari dinastea in Cluj?Ma refer la cele din silicon ,nu neparat ca asta din imagine
GeekMeet � GeekMeet#11 Cluj
Nu stiu cum ii, nu am mai fost da' am zis sa incerc. Mai sunt locuri :D
=D>
:-/
Short story
Telefonul meu nu imi mai incarca bateria. As avea nevoie de cineva sa mi-o incarce in telefonul lui. Tipul bateriei e Nokia BL-5J.
Long story
Caut pe cineva in CJ ce ma poate ajuta cu urmatoarea problema- am o baterie Nokia BL-5J , dar telefonul meu nu o mai incarca (nu e incarcatorul, am incercat multiple incarcatoare). De pe forumuri am inteles ca ori e o problema de soft a telefonului (care se poate rezolva daca am o baterie incarcata) sau de hard (caz in care am sa trec la altul). Telefoanele compatibile care o pot incarca sunt Nokia 5228, 5230, 5235 Comes With Music, 5800 Comes With Music, 5800 Navigation Edition, 5800 XpressMusic, C3, N900, X6, X6 16GB. Daca e dispus cineva sa ii aduc bateria, o las sa o incarce si revin cand e incarcata as fi foarte recunoscator. Solutii alternative de incarcare sunt binevenite.
Mersi!
Schimb Ps3 120 gb slim nemodat , 1 ds3 controller ,1 sixasis controller , 1 move controller , kit move ( 1 move controller si camera ) , jocul Sport Champions si Dirt 3 cu Xbox 360 slim 250gb modat prefer cu 2 controllere si kinect !
PSN ID: STFro
(daca joaca cineva COD Black Ops I pe Hardcore)
Salut. Caut un controller de ps3 imprumut pe week-end, 2-3 zile. Ofer un joc la schimb imprumut sau o bere rece! :D
Salutare, tocmai m`am mutat in cluj acuma cateva saptamani si caut niste prieteni din societatea PS3 cu care am ceva in comun :D care are chef de o poveste, cunostinta si poate de niste multiplayer impreuna la jocurile pe care le avem in comun, PSN ID: hotshot995
Totusi, acest thread are alt rol, NU BAZAR.
Recititi va rog primul post:
Salut,
Daca jucati fight games online dati-mi si mie add :)