ca-camasa trebuia sa fie...dupa gustul meu.
Printable View
Si cu asta ai vrut sa zici ca?
Pai ceea ce ai zis si tu, adica sa cuprinda elemente din 1, 2 si Artic.
Praf si pulbere! O dezamagire totala!! Este pe nicaieri pe langa Pacific Rift. Ma intrebam aseara daca sunt aceeasi developeri sau au facut concedieri in masa si i-au luat pe unii de pe strada sa mestereasca la noul Motorstorm.
De la grafica penibila pe langa Pacific Rift si Split Second(dau si acest exemplu deoarece sunt foarte apropiate ca idee/stil/arcade etc) pana la sunetul aproape inexistent al motoarelor. La naiba, cand jucam Pacific Rift sunetul motoarelor imi misca canapeaua din loc....Cu motorul accelerat la maxim se distinge un fel de zumzait de albina precum in curtea bunicii intr-o zi de vara...... =; Si ce naiba mai e si cu omuletii aia penibili aka ragdolls care se apuca cu manuta tremuranda de portiera masinii??
Cireasa de pe tort este controlul, care iarasi pe langa Pacific Rift e pe nicaeiri. Pot face comparatia deoarece chiar am rejucat de curand niste curse de Motorstorm 2.
In concluzie, stai reac' jos - nota DOI! Voi juca in continuare Hot Pursuit(autolog FTW) pana apare Dirt 3!
Eu am sa raman la Motorstorm 3D Rift... Apocalipsa asta arata bine in 3D, foarte bine chiar si atat. Nu inteleg pe unde trebe sa o iau... ma pierd in peisaj ferindu-ma de cladiri si pierd aspectul principal al jocului - racing-ul. Am resetat de vreo 20 de ori la prima cursa... oi fi io prost si n00b la racing-uri da parca nici bas asa... Si il asteptam transpirat ca berbecu... In 3D insa e deosebit. Poooooosibil sa-l iau doar pentru experienta asta. Adica voi juca un joc in care voi admira cum pica claridile in 3D, sa ne intelegem, nu voi juca un joc in care ma intrec cu masinutele.
Constat ca au bagat masini de sosea in joc, unde-s alea de offroad? Motorstorm Apocalypse? Crapstorm Apocalypse mai bine spus. In 2012 o sa iasa Motorstorm 2012 in care vei merge cu masina pe drum si deodata pfoaaaaaaaaai vine valurile uriase ale oceanelor rasculate si baaaang te trezesti intr-o arca si te intreci cu arca... lu Noe... Motorstorm Noe se va numi jocul.
sau poate Motorstorm 2
:))
ai jucat un demo cu 2 vehicule din cateva zeci. au bagat se pare o masina de raliuri care si in celelalte serii aveau foarte bun controlul.
Motorstorm e facut sa nu sti in ce parte sa o iei. Motorstorm se invata. Aici cade cladirea in lap-ul 2 si trebuie sa o iau in stanga.
asa este si pacific rift. repet, Ms se invata.
MS e un fiasco total in sensul bun al cuvantului. Cladiri ce se prabusesc si te incurca il face si mai fiasco.
garantez tuturor ca varianta full va face sa va schimbati parerea.
iar daca au schimbat intradevar controll-erul masinilor, au facut foarte bine. aici nu esti intr-o jungla cu noroi,apa, nisip, cu parti foarte rare unde urmeaza curbe de 90*
doar ati vazut atatea filmulete pana acum. se ridica soseaua in fata ta si esti nevoit sa faci o ocolire brusca. cu controllerul din P Rift nu ai putea face asa ceva. uitati? abia luai curba cu un rig.
daca au schimbat set-ul, trebuie sa schimbe si mecanica jocului.
cum ai spus, sunt nebuni ce se distreaza concurand cu masinile in tot felul de conditii.
pai concurand intr-un oras ce se prabuseste ce ii face? nu tot la fel de nebuni? si gandeste logic nu mecanic. daca cei de acolo sunt profi in condus,in oras, nu e logic sa aibe masini de oras? ce au control diferit de cele de savana? :)
totul e asa cum trebuie.
pana la lansarea demo-ului totul a fost perfect din filmulete in care v-au aratat o gama larga de masini. nu ati spus nimic. ca dupa ce jucati demo-ul sa va plangeti ca unde sunt masinile? awww
uneori am impresia ca doar cautati motive absurde de care sa va legati.
Nu ai fost tu pe faza sa ne auzi.
Cine, cand, unde?!Quote:
va plangeti ca unde sunt masinile?
Nu uneori, ci INTOTDEAUNA avem dreptul intr-un forum dedicat discutiilor sa cautam nod in papura unui joc. Ca doar e joc si n-o fi vreo relicva sfanta !Quote:
uneori am impresia ca doar cautati motive absurde de care sa va legati
si n-o fi vreo relicva sfanta -> completez, la care trebuie sa te inchini. Noi sunte clienti, deci implicit critici. Nu trebuie sa se simta nimeni suparat, totul e sa discutam civilizat. Eu spun ca jocul X este slab, iar pentru tine este no1 in top, trebuie sa ne certam de la asta? Tu il vei cumpara, eu nu.
Jocul NU este rau, deloc, doar ca este o schimbare prea brusca de la ce ne-a invatat seria. E ca si cum l-ai lua pe Kratos si l-ai pune in universul Assassins Creed apoi ai denumi jocul God of War 4. Ce zici, fanii old school ai seriei God of War vor blagoslovi pana la ZEUS si inapoi jocul? Vor dori sau nu ca ARES sa se napusteasca nemilos asupra developerilor? :D Ca idee generala, unele serii sunt consacrate pentru anumite elemente de gameplay, nu intotdeauna o schimbare radicala este si benefica. De fapt, de cele mai multe ori nu este.
Astazi am primit versiunea promo. Curand si review-ul.
http://www.youtube.com/watch?v=lc-oCeyLDDA
Il asteptam(review-ul) mai ales ca demo-ul a iscat ceva controverse
Nu fac pe doctorul in gramatica da' hai ma, "un tzi di destinat doar noua..." suna ca draq, CD =)) zi si tu disk sau bluray da-o-ncolo :)) Tzi Di :)) Imi amintesti de 2002 cand le cumparam din Ocico, ca o unitate CD RW costa jumate din salaru meu de atunci. Da, piratam atunci pe PC si nu-i vr'o lauda... Insa acum sunt baiat cuminte, consolist cu consolele nemodate ambele si cu o biblioteca de jocuri originale in crestere :D
Auzi la el, tzi di :)) :* ;;) ;) >:D< Te astept cu review-ul :x No hard feelings, nu am zis-o cu rautate.
PS. Era mai misto clipul daca facea prezentarea jocului your lovely assistant :D ;)) iar tu sa fii doar the masterbrain.
nu eXist prezinta in clipul de mai sus, it's Derek.
Mie-mi place cand "lovely assiesant" ii smulge posterul din mana ...
Motorstorm Apocalypse a fost amanat din cauza cutremurului din Japonia.
Quote:
Out of respect to the victims and their families the only sensible thing to do is to delay the release.
reactile unei pers ce a pus mana pe joc:
"A apărut şi Motorstorm apocalypse. �l bag şi eu pe ps3, să-l mai �ncerc o dată, poate e mai diferit dec�t demoul care m-a lăsat cu ochii-n soare... Pur şi simplu nu mai era motorstorm din cum era demo-ul ăla. http://scenefz.net/pic/smilies/sad.gif
Se pare că m-am �nselat. Este mult prea tare. http://scenefz.net/pic/smilies/w00t.gif Controlul a fost schimbat aproape tot, dar parcă imi place mai mult ăsta nou. Şi toate demolările alea din timpul cursei, �mi aduc aminte de spit-second, dar aici răm�i cu gura căscată la unele"
Lansarea Motorstorm Apocalypse in Japonia si UK(17-18.03) a fost amanata.Nu a fost specificata o data de lansare ulterioara.
MotorStorm Apocalypse Delayed in the UK - PlayStation 3 News at IGN
Nu tat aia zicea si linku meu? :p Deci pana la urma cand punem labutza pe joc... vai, la cat l-am bombanit nu stiu, dar incepe sa imi placa :)) Iar in 3D arata fenomenal. Si la naiba, jocul este in 1080p? Arata foarte, foarte misto in 1080p, aliasingul e aproape inexistent, bravoooooooo imi plaaaaaaaceeeeeee B-)
MotorStorm Apocalypse in rafturiile Altex Liberty Center -260 ron :))..se pare ca romanul vinde orice ar fi :))
Pai ce te miri? A fost amanat doar in Uk si Japonia, la noi n-ar avea cine stie ce impact.
Si pana la urma se poate comanda de undeva?