Video: Dead Space: Extraction on PS3 with PlayStation Move - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Forums
Printable View
ramane de vazut cum se va comporta un joc facut ptr Wii pe un controller normal..bineinteles cei cu PS Move vor fi cei mai avantajati
Am jucat azi demo cu Move. Nu mi se pare cine stie ce... dar fata de alte jocuri pentru Move, e destul de bun.
e demo cu extraction pe psn us ... si are 3450mb... wow.. astia au bagat tot jocul :)
Interesant e ca poate fi jucat si cu un controller normal, desi nu cred ca se compara DS3 cu PS Move intr-un astfel de joc. Oricum din demo nu mi se pare impresionant, o sa-l joc doar pentru ca vine cu DS2 Limited.
...o comparație �ntre cele două versiuni (:wii: vs. :psx: ), cine face? (de preferat cineva care a jucat a,bele versiuni) :) -că-s tare curios.
Da una calumea. Nu prostii de genu...arată mai bine pe :psx: și gata. Asta știe toată lumea. Iar asta cu arată bine e ultimul lucru ce mă interesează.
Ăsta e un �nceput bun :p
Nu am jucat pe Wii, dar nu vad ce ar fi de comparat - mere cu mere. Jocul este must-play pe ambele platforme. =D>
Bafta! lol
Indeed must play, l-am jucat cu move, mie mi sa parut superb , f bun.
E destul de dragut pentru un joc portat. Am jucat si eu demo azi cu controllerul clasic
Mi au placut vocile din joc mai ales alea " Love youuuu"
Eu l-am terminat pe Wii si pot spune ca e cam aceasi tensiune ca si in 1 si 2,te confrunti cu mai multi bossi.Pe parcursul jocului te joci cu 4 sau 5 personaje,povestea are loc inainte sa apara Isac pe USG Ishimura,te poti astepta de la el ca fiind foarte repetitiv,insa daca esti un fan al seriei il vei SAVURA.Curand ma voi reapuca de el dupa ce mai termin Dead Space 2 inca de vreo 2-3 ori.