Nuby >:D< Credeam ca te-au bannat definitiv =(( Hai sa jucam diseara ;)
Printable View
Nuby >:D< Credeam ca te-au bannat definitiv =(( Hai sa jucam diseara ;)
Vin si eu!
Daca aveti nevoie de mai multi pot fii prezent cam toata seara.
Fane, daca nu uit iti dau add diseara ;) Cu toate ca mai intai trebuie sa mai sterg din lista ca am full la friends. Ideal ar fi sa fim 5 romani ca sa facem un party complet. Dar daca nu se poate, completam cu arabi, nu-i problema. Eu o sa intru dupa 9.
PS: Cristache, Alawi e level 65 ;))
Intru si eu diseara , defapt cam toata ziua am jucat >:) .
Intru si eu.
Aaaa ce dezastru. Toata lumea joaca si eu nu am casa gata :(. Sper sa ma vad si eu cu voi cam in 2-3 saptamani.
Cred ca o sa fim mai multi de 5 , facem un custom game si jucam intre noi sau 2 party'uri ? :P Pacat ca n-am mic. :( .
Acu' v-a apucat iar dragu' de joc? Cand n-am eu PS3? Biatches! lol
Uncharted 2 - Sidekick skins pack
http://www.youtube.com/watch?v=y0S_JciQ19I
Bagam o treaba diseara baietii sau ne uitam la meciuri :-/
Am fost plecat din localitate, dar acum am revenit.Sper sa ne vedem zilele astea sa jucam ceva cat mai multi.
in cateva zile primesc si eu jocu . abia astept
Citesc acolo asa :
Stiu ca sunt cateva DLC-uri pt Uncharted 2, dar nu-s toate free ? Care-i faza ? Ce anume aduce in plus GOTY >Quote:
We suspect this GOTY edition inculdes all the DLCs and character packs released so far for the game, PA has priced it at a decent 60$
nu-s free DLC urile si vor fi incluse in versiunea GOTY
Am jucat asta seara uncharted 2 si am cazut in echipa cu un baiat din mexic, care cand murea sau pana sa inceapa meciu ne delecta cantand la chitara si din voce, mie personal mi s-a parut teribil de amuzant ;)).
Da, greseala mea, pe wikipedia nu scria nimic de preturile DCL-urilor : Uncharted 2: Among Thieves - Wikipedia, the free encyclopedia
Am cautat rapid pe net si am gasit asta : Uncharted 2 gets DLC fort free on Friday, Nov. 27 | Joystiq
Asa ca am presupusa ca-s free.
Are cineva o lista completa cu DLC-urile din Uncharted 2 ?
Pe mine m-ar interesa daca e vreunul cu misiuni singleplayer noi, harti multiplayer nu ma atrag deloc, nu mai zic de skin-uri, mi se pare penibil sa ceri bani pe asa ceva.
Nici un DLC nu e singleplayer, toate sunt cu harti/skin-uri/moduri de joc MP.
Ala cu The Fort e primul DLC aparut prin .. Decembrie parca, e o harta MP, ala e free, defapt din cate stiu a fost inclus intr-un Title Update.