mask dupa tine o sa iasa joacele de PS2 pe bluray...pfff nu mai abera te rog frumos
Printable View
mask dupa tine o sa iasa joacele de PS2 pe bluray...pfff nu mai abera te rog frumos
A fost doar o idee baieti.
de la a fi o idee pana la o afirmatie e cale lunga. ;)
Click si votat:GoW 1 si 2 + figurina.
Sper sa se tina cont de parerile noastre.
Eu zic ca o sa le porteze pe un SINGUR Blu-Ray pe amandoua.Simplus,nu ?:)
Asta ziceam si eu ,steauacroitoru.
N ar fi rau sa faca cumva sa le pot juca si pe cele anterioare pe alta varianta de ps3 decat cea de 60Gb.E printre singurele
jocuri de care am auzit doar cuvinte de lauda,si la care n am jucat nici macar un demo :-S
Srachi: pt ca nu au nici un interes sa puna joc de PS2 pe PS3. de ce? simplu pt ca inca au interes sa vanda consola PS2 ;)
cat despre portarea jocurilor in discutie inca astept un link.
despre sega genesis stiu ca este scos (chiar s-a ieftinit) in discutie era gow 1 si 2.
am vazut ca este si un joc sega mega drive parca ..care contine o serie de jocuri vechi de consola clasica...l-a cumparat careva...merita banii?
si eu as fi interesat sa joc god of war 2...insa nu imi cumpar un ps2 doar pentru asta...sper sa existe un premium box la gow3 ce sa ofere asta pentru ps3
pe ps2 se poate juca si altceva decat gow1 & 2, dar asta e o alta discutie. nu cred ca va exista un premium cu gow1 si/sau gow2, pt ca ar presupune portare (ca sa fie accesibil si celor cu ps3 care nu pot juca jocuri de ps2), iar modelul de programare este total diferit intre cele 2 console (asta o zic din auzite) si mai mult decat atat este criza si nu o sa bage o tona de bani sa refaca de la zero un joc. cel mult niste filme cu povestea lui kratos. :D va doresc tuturor sa primiti o consola ps2 si cele 2 jocuri mentionate mai sus ca merita.
Ideea finala pentru mine e ca voi lua cel mai uber ultra super limited edition al acestui joc :evil:
idem :)
Anyone for real-life Blades of Chaos? >:)
Eu zic sa incetam discutia asta despre pachetul cu God of War 1 si 2,nici macar nu stim daca asta va fi pachetul.
Oricum,God of War 3,orice ar contine Collectors Edition,il voi lua.