este oferta aceasta si in Selgros!
Printable View
este oferta aceasta si in Selgros!
la cat mai multe oferte asa atragatoare :)
A primit cineva jocul Infamous cand si-a luat consola cu 999 din Carrefour? eu am fost cu prietenul meu ieri si nu au vrut sa "daruiasca" jocul pt tot felul de motive stupide. Mentionez ca am fost in Carrefour Brasov iar oferta de jucarii avea o poza cu Ps3 + Infamous platinum. Astia din Carrefour au zis ca poza doar arata ca la diferite tipuri de console o sa primesti si un joc (in cutia consolei). Si dupa cum se putea observa, cel de 120gb nu continea nimic. Reclama mincinoasa , ce sa mai tot comentam.
A luat pana la urma consola fara joc,ca Infamous e oricum la preturi foarte mici, daca doreste il poate lua din alta parte. Nu te poti pune cu nesimtirea celor din Carrefour. Probabil il vand pe sub mana sau il joaca singuri.
o sa avem un nou coleg pe forum cu Ps3 :) .
@cosminbad, nu probabil, sigur asta se intampla, am amici care lucreaza la astfel de magazine si asa se procedeaza, asta in cazul in care tine smecheria, numai ca voi nu ati fost destul de tupeisti, daca pot spune asa pt ca la noi asa merge treaba, tre sa ai tupeu ca sa nu fii pacalit, trebuia sa-i "amenintati" cu protectia consumatorului si sa vedeti ce repede venea jocul :)
acum suntem oameni in toata firea, nu suntem niste pusti. Nesimtiti. Nu imi mai aduc aminte ca ma enervez. Nu aveam timp de OPC atunci. Dar ar merita. Poate urmatorul client o sa fac un circ mai mare
Nu man, nu era nevoie sa si chemati OPC-ul, doar spuneati numele ca sa le treaca pe la ureche :) si sa vezi ce repede o dadeau la intors si va dadeau si jocul.
Aici nu e vorba ca nu suntem pusti ca sa facem asa si nici de scandal nu e vorba, se poate discuta civilizat pt ca si daca ai 14 ani si daca ai 40 de ani cu totii avem niste drepturi care trebuiesc respectate numai ca la noi omul e invatat sa inchida ochii la astfel de lucruri si se greseste enorm, deci pana la urma noi suntem vinovati pt ca acceptam sa fim pacaliti.
Scuze pt offtopic.
Cu proasta aia de sefa de raion nu aveam ce discuta, crede-ma. Iar despre OPC , sunt mana in mana. Vin si fac ceva circ de ochii lumii si dupa aia te pun sa iti retragi plangerea. Pt 40 lei in plus sau minus mai mare deranjul. Cu carrefour nu e prima data. Oricum, pack-ul cu killzone 2 si Infamous costa 1400. :)) iti dai seama ca la 999 fara nici un joc si 24 luni garantie a fost chiar o oferta buna
Da, buna oferta, cea mai ieftina consola de 120gb pe care am vz este de 1199, deci a luat-o bine amicul tau.
Sa se joace cu placere :)
Cosminbad nici eu nu am primit jocul(tot din Brasov sunt) dar sincer nu prea ma interesa :) pretul consolei a fost foarte bun.Cand am luat-o sambata era ultima,inseamna ca a mai bagat ;))
da, ieri erau 3.
o intrebare daca nu va suparati:)...PS3-urile de la carrefour au FW 3.51?
lovef au 2.8 parca,nu mai stiu exact ca i-am facut update dar 3 in nici un caz
nu stiu ce versiune au , cert e ca cere update.
Ok,am primit mail de la flanco cu returnare TVA,am simulat o comanda online la un PS3 slim 809 lei ,Wii 729 si probabil multe sunt asa(scrie pentru orice produs),returneaza 100% TVA-ul.Daca aveti ceva de cumparat merita sa aruncati un ochi!!!
sa inteleg ca mor de tot :)
https://www.eflamingo.ro/magazin/Ord...rderItemDelete
Doar ca o opinie personala : Recomand sa iei cu hdd cat mai mare, nu cat mai mic. Posibilitatea de a pune bluray, mkv pe un PS3 sigur te va incanta, o vei folosi...iar intr-o zi o sa ramai cu hdd-ul plin. Astfel, cumpara o consola cu hdd de 320gb. Foarte important mai e, sa ai garantie cand cumperi un PS3. Sunt banii multi, o sa poti dormi linistit daca o sa ai garantie. Eu am cumparat de pe Emag PS3 slim cu hdd de 320 editia GT5...dar din pacate GT5 a fost o prostie si l-am schimbat cu blackops. Dar nu strica daca arunci o privire si aici : Oferta1 , Oferta2 , Oferta3 . Pacat totusi ca nu vand PS3 slim cu hdd de 320gb fara nici un joc. Numai bine !
nu ai nevoie de hard mare pt ps3 - nu poti pune pe hdd blue ray si nici mkv (mkv nici nu e citit) - si nici nu vad de ce ai face asta. hdd e pt cateva jocuri care au nevoie de install, dlc-uri, jocuri psn, si cam atat. Un hdd de 80 de gb e arhisuficient.
MOH nu e prea stralucit iar Dirt 2 , scump
Uite aici una 320 gb + KZ3
sau tot pe emag daca n ai incredere + LBP 2
Cam astea ar fi bundle urile best buy .
IAr ceva mai ieftin adica spatiu mai mic = Ps3 160 PG si Ps3 160 Emag