mama este senzational jocul asta!!
l-am jucat astazi in single player cu inca 2 prieteni si pot sa zic ca ne-am distrat de minune, am sa-l cumpar cu siguranta, face parte din acea categorile de jocuri ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o colectie
Printable View
mama este senzational jocul asta!!
l-am jucat astazi in single player cu inca 2 prieteni si pot sa zic ca ne-am distrat de minune, am sa-l cumpar cu siguranta, face parte din acea categorile de jocuri ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o colectie
Ai dreptate,jocul asta este un must-buy 100%
Saptamana asta cred ca o sa-l iau si eu impreuna cu un controller Dualshock3 :)
Are cineva DLC-ul cu Metal Gear?
Ma intereseaza daca il are cineva si e dispus sa il joace online. Am inteles ca nu e neaparat nevoie sa il detii ca sa poti lua trofeele.
din pacate eu nu il joc, dar juniorul meu il joaca. id la semnatura ;)
cheers
10x
In 2-3 zile o sa ma alatur si eu papusilor :)
Cu ajutorul lui Alex.
o intrebare: la ce ajuta punctele? vad ca la story mode sunt o gramada de challange-uri care dau puncte, dar nu inteleg ce folos au ?
din cate stiu punctele sunt folosite pt a lvl creater parca...miercuri sau joi ma alatur si io clubului:D asa ca add ms
PSN:bartonn_dan
Are cineva chef sa jucam in seara asta pe story?:)
Sau sa imi jucati nivelu :)) (ca sa imi fac trofeele )
Car and bike se chema in caz ca sunteti interesati.
Cine ma ajuta si pe mine maine sa adun bubbles?:naughty:
cam dupa ora 6..
add: walky7
Poate te voi putea ajuta maine ,daca voi fii online . :)
am luat si io azii LBP..care are chef sa joace urmatoarele zile sa bage My PSN:D
PSN: bartonn_dan
Iti voi dau eu add :) pt LBP .
de curand sunt si eu papusa din vis...psn: hyphyp...poate ne vedem pe acolo..deabia am facut 3-4 stagii in story cu regele gradinilor...
am vazut la un nivel ca aveam nevoie de un coechiper sa iau cateva stickere
de asemenea in unele nivele nu poti gasi toate obiectele..sau nu stiu cum sa le caut
imi poate explica careva pe scurt cum sta treaba cu jocul asta...am vazut ca stickeresti cateva lucruri si iti da obiecte...insa am stickarit case ce pareau nevopstie cu stickerul casei respective...si nimic...sau sunt multe stickere care nu stiu la ce folosesc..alea cu scrisuri sau alte tampenii
Eu am luat platina la LBP de curand si ca informatii iti pot spune ca:
- nu toate stickerele si obiectele le poti folosi in misiuni majoritatea sunt pentru a crea tu nivele;
- trebuie sa refaci aproape fiecare nivel pentru ca stickerele de care ai nevoie intr-un anumit nivel le gasesti in nivelele urmatoare;
- inainte de fiecare nivel intra la stickere si ai sa vezi ca ai o sectiune (prima sau a doua) in care sunt stickerele care fac ceva intr-un nivel;
- 90 % din nivelele care necesitau 2x le-am facut singur sau cu baiatul meu care are 4 ani (trebuie sa ai doua joysticuri) - e o solutie ca sa nu depinzi de nimeni, dar daca ai pe cineva cu care sa joci online e mult mai usor;
- pentru nivelele 4x intra online pe nivelul respectiv si asteapta sa se adune 4 jucatori si spera ca ai cu cine te intelege;
- pentru anumite trofee poti cauta si cu siguranta ai sa gasesti multe nivele in care faci 5-6 trofee in 5 min.
Spor la joc si daca ai nelamuriri id-ul meu yahoo este the_pr3tend3r, PSN ID cristi-dinu sau da cu googalu' si ai sa gasesti multe.
da-ti-mi si mie add sa jucam :
PSN ID : dualtrx