super;)
Printable View
super;)
oferta este valabila la carrefour ps 3 120gb dar FARA JOC 999LEI. AM CUMPARAT EU .ORICUM SI FARA JOC SI TOT E TARE.PENTRU AL CUMPARA TREBUIE SA TE INTERESEZI LA GREU PT CA AIA HABAR N-AU DE OFERTE SI-TI DA CE E LA RAFT
Oricum s-au terminat stocurile in majoritatea magazinelor la promotia cu 999. In Brasov nu am mai vazut de o luna.
stiu ca are aproape o luna thread-ul dar eu am achizitionat pe data de 2.01.2011 pachet ps3 320 gb + move start edition,cu pretul de 300euro garantie internationala 1 an,singura problema este ca am cumparat-o din olanda.poate gasiti pe net sa comandati,cu toate ca pe net am vazut la ei preturi mai mari c-a in romania,dar in magazin problema se schimba si poti gasi produse si la jumatate din pret (electronice ma refer)
Pune si un link de unde ai comandat si poate detaliezi un pic
Nu a comandat online. A cumparat-o din Olanda. EU asa am inteles.
Salut, eu mi-am luat inainte de sarbatori un Ps3 Slim de 320 GB GTA5 Bundle + Medal of Honor cu 290 Lire de pe Amazon.co.uk.
L-am luat la super pret avand in vedere faptul ca acelasi pachet in tara costa cca 1800 RON(360 Lire)
Si cum e GTA 5 ? Eu am auzit ca-i super.
nu e o promotie dar e cel mai mic pret (din cate am vazut eu) ptr Xbox Slim 4gb si am zis ca merita postat aici :)
Consola XBOX360 Slim 4GB consola xbox 360 slim 4 gb
asta ca sa ne facem ca dam posturi (aiurea in tramvai)..e clar ca omu' vroia sa spuna GT5,dar a gresit...mare lucru..
Salut,
vedeti ca e promotie la emag destul de interesanta pentru cei care nu si-au luat inca kitul de move:
Pachet Sony MOVE PS3 : Sony Motion Control Move Negru + Playstation Eye camera + Joc The Fight Move Edition 389 lei
Pachet Sony MOVE PS3 : Sony Motion Control Move Negru + Playstation Eye camera + Joc The Fight Move Edition sony_move_pack
Nu mi se pare asa mare afacere. Cel mai bine iei Starter Pack de pe ShopTo cu ~230 de lei si astepti sa ajunga The Fight la ~18 lire pe zavvi si aia e :)
Pret groaznic de mare.
Mai ales ca jocu necesita 2 move-uri.
inca o oferta buna, nu e la promotie,dar macar este cel mai bun pret(din cate am vazut eu) Sony PlayStation PS3 Slim 320GB - TelefonulTau.eu