-
Scaune Gaming
Sault! Am in plan sa imi deschid un PS Club in Constanta, si as vrea si 2 simulatoare, dar problema e ca nu am gasit un scaun potrivit pentru gaming ... pana acum am doar o varianta Scaun gaming BOOMCHAIR SHARK SWV, 2 boxe, intrare RCA, textil, negru - gri | ALTEX , ce parere aveti? Iar ca volan , un logitech g27!
-
pai poti sa cauti o varianta cu suport volan si pedale, schimbator , suport plasma etc. Ceva de genul celor din Media Galaxy, Flanco etc pe care se testeaza Gran Turismo 5
-
Nu e rau scaunul dar cum a spus si cosmin , pt simulator si in special auto se merita unul cu suport pt pedale si volan. Eu sunt din Constanta, cam unde ai de gand sa deschizi? La zona ma refer...
-
Pai am de gand sa deschid in zona scolii 12. Cosmin , ceva de genu am cautat, dar nu am gasit decat in germania , dar pe undeva la 1500de lire...
-
Gasesti modele ieftine si super ok la playseat.com. Em am unul de 3 ani si n-am nici o problema cu el. Zic ca a rezistat cu brio pt ca am apropae 120 kg de...muschi, ficati.. :P