http://www.gametrailers.com/video/e3...-of-war/714752Quote:
The two God of War titles for PSP get an HD makeover on PlayStation 3.
Printable View
http://www.gametrailers.com/video/e3...-of-war/714752Quote:
The two God of War titles for PSP get an HD makeover on PlayStation 3.
:|
awesomeness !!!
As prefera sa-l vad la pachet cu monitorul 3d in locul lui Resistance 3 , probabil se vor lansa cam in aceeasi perioada,deci nu-i totul pierdut.B-)
deci sa inteleg ca in jocul asta il vedem pe kratos inainte de povstea din god of war 1? sau...? si apare acum in septembrie? :D de abia astept
O idee foarte buna cu remasterizarea :) ( cred ca trebuie sa scap de psp ca titlurile bune se remasterizeaza:-S)
am inteles. scuze nu am avut ocazia sa le joc pe psp. bn ca le fac si pentru ps3, gow este un joc minunat. am terminat toate cele 3 parti ;))
Seria GOW a fost si va ramane cea mai completa saga pt SP mode. Acum ca le vom avea si pe acestea colectia pt PS3 va fi completa...Dar totusi, parca mi-as fi dorit un titlu nou, pt ca unde ajunsesera cu GOW3, e greu sa te intorci acum la grafica din GOW1, but still...There is Kratos :d
si cele 2 jocuri de pe PSP vor avea grafica HD ;) (sunt versiuni "remastered", nu doar portari directe). Nu cred ca vor acorda atata atentie jocurilor cum au facut la GoW 3, da totusi cred ca grafica va fi buna.
Din ce se vede in trailer, grafica se va asemana cu cea din GOW Collection. Intr-adevar se vede ca jocul este remasterizat in HD, dar acest lucru nu influenteaza decat claritatea, nu si detaliile grafice din pacate. In orice caz, vorbim despre God of War, deci oricum jocul este un must have :)
Mai ales pentru cei ca mine, care nu am jucat cele 2 titluri pe PSP
Asta a fost una dintre cele mai bune stiri de la E3, chiar imi doream sa le joc.
Ghost of Sparta peste, dupa parerea mea.
Un articol amuzant pe IGN. Atenție: SPOILERE pentru cine nu a jucat toate cele 5 jocuri.
Quote:
God of War: Kratos Is an A$$hole
IGN has compiled the God of War's most appalling and grisly atrocities.
Nu ratați nici comentariul cu cele mai multe voturi (al user-ului asspickle)