-
Red Faction: Guerilla
Se anunta a fi un shooter cu un nivel de distrugere fara precedent. Este al 3-lea din seria de jocuri. Aceasta e third-person shooter spre deosebire de primele 2. Poate fi o surpriza placuta, mai ales ca nici precedentele jocuri nu au fost rele. Are si multiplayer.
Data lansarii: 9 Iunie 2009
Preview: Red Faction: Guerrilla Preview: Search And Destroy
Red Faction: Guerrilla Preview
Video: iPhront - Machinima Blog Archive Red Faction Guerrilla: Total Destruction
multiplayer Gametrailers.com - Red Faction: Guerrilla - Multiplayer Walkthrough
Arata formidabil nivelul de distrugere. O sa fie tare!
Ai si un CIOCAN la dispozitie ca sa poti distruge peretii :))
-
Am jucat unul dintre Red Faction-uri (nu mai stiu care) si a fost chiar bun!
-
Red Faction 1 am mai jucat si se vroia un Half Life killer daca imi amintesc bine. Era super, putei sa spargi orice, odata am tras la rachete intr-un perete de piatra pana am facut un tunel imens (am stat minute sa ma intorc inapoi). Nu mai aveam munitite ca as fi vrut sa vad pana unde pot sparge :p.
Red Faction 2 a fost praf. L-am jucat vreo 40 de minute si m-am plictisit.
-
Pare bun,pacat ca nu am jucat celelalte Red Faction
-
-
-
am citit ieri chiar un preview despre el intr-o revista,si pare promitator,ceva mai deosebit :)
-
Am jucat primu mi-a placut extrem de mult, asta nu prea ma inpresioneaza.
-
-
Quote:
Originally Posted by
nameless_fear
O veste buna. Abia astept sa-l joc.
-
inca un preview, de la IGN
IGN: Red Faction: Guerrilla Preview
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
vin si cu un mod inovativ, dupa mine, de joc multiplayer OFFline:
"Up to four players will be able to pass the controller around and take on four separate gameplay modes, all with the objective of causing the most mayhem possible in a specific amount of time." (din preview-ul de mai sus)
-
pare interesant. am un feeling despre cine va fi tatic la jocul asta... (cough)tekken(cough)
-
-
-
Ai vrut sa spui preview :)
Bine ar fi fost sa fie review,cu toate ca in aglomeratia asta de joace bune momentana,e bine ca mai dureaza pana iese
-
Arata foarte bine realizat Red Faction: Guerilla. Pacat ca nu stiu cine o sa mai aiba bani dupa aglomeratia asta de jocuri bune si care o sa mai vina.:D
-
cateva preview:
WorthPlaying - Xbox 360 (X360) , PlayStation 3 (PS3), Nintendo Wii, Xbox, PlayStation 2 (PS2), GameCube (NGC), PSP, Nintendo DS (NDS), GBA, Windows PC - All about games !
Red Faction Guerrila - wapens overzicht | 360clan | Xbox 360 Community voor Xbox 360 nieuws, games, video's en reviews
-
-
Quote:
Originally Posted by
nameless_fear
Trailerul e excelent
-
Au pus in evidenta exact ce trebuia . Genial !!!:)