Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1141 of 1175 FirstFirst ... 141 641 1041 1091 1131 1139 1140 1141 1142 1143 1151 ... LastLast
Results 22,801 to 22,820 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22801 SP
    Junior Member cryssgr26's Avatar
    sa stii k m-am gandit si eu la asta cu curatatul prafului chestia e ca mai are un an garantie consola dar totusi sigiliu numai e si in privinta jocului cu gta 5 nu as putea sa o verific consola sau metal gear solid ca am inteles ca si astea sunt niste jocuri pretentioase sau alte nume de jocuri daca mai stii.oricum iti multumesc mafiozzoxp

2. #22802 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Eu as recomanda sa folosesti red dead redemption. Jocul ala e imens si streseaza bluray-ul si procesorul cpu/gpu non stop. Daca tine dupa 4 ore de jucat e bine.
    Oricum, un ps3 slim cu hdd 320gb de fabrica n-ai stres cu el sigur.

3. #22803 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Bun joc, unul dintre cele mai bune GTA-uri.

4. #22804 SP
    ms mark am sa incerc

5. #22805 SP
    Junior Member bordeles's Avatar
    Am un cont de romania cu care am intrat prima data cu jocul Need for speed most wanted. Mi-am facut cont pe Origin, portalul celor de la need for speed network. Datorita faptului ca pe romania nu functioneaza play station store, mi-am facut cont pe UK. Problema e ca atunci cand intru pe joc cu contul de UK imi apare un mesaj de la Origin care zice ca e unable to conect la Autolog si implicit multiplayer cu contu de UK pentru ca am intrat anterior cu contu de Romania si ma roaga sa intru cu contu vechi de Romania pentru a ma putea conecta la autolog si multipalyer. Cum as putea sa intru pe joc cu noul cont de UK si sa ma pot conecta si la Autolog cu noul cont fara sa-mi apara mesajul acela de la Origin care zice ca nu ma pot conecta decat cu contul vechi de Romania ?

6. #22806 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sa reinstalezi jocul ?

7. #22807 SP
    Junior Member bordeles's Avatar
    Cum dezactivez contul de Romania de pe Play Station Network?

8. #22808 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    https://support.us.playstation.com/a...etwork-account

Trebuie sa creezi alt cont pe consola caruia sa-i asignezi noul cont PSN de UK. Un cont de pe consola are asignat un cont PSN si nu poti modifica ulterior contul PSN.
    Un cont PSN nu poate fi "dezactivat", poti doar sa-l stergi din PS3/PS4, dar el va exista pe servere in continuare.

9. #22809 SP
    Junior Member kkatalin's Avatar
    salutare stie cineva cum scot consola ps3 din Recovery mode ?

10. #22810 SP
    Junior Member kkatalin's Avatar
    salutare stie cineva cum scot consola din Recovery mode?

11. #22811 SP
    Member toto's Avatar
    Am o problema cu killzone 3 , nu mai am sunet la el , toate celelalte merg perfect , el fiind singurul fara sunet , a mai intampinat cineva aceasta problema , se poate remedia cumva ?

12. #22812 SP
    salutare care se pricepe la console de exemplu care e dif dintre ps3 slim model 3004a si 3004b

13. #22813 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Este vorba de luna în care a fost fabricată, modelul este acelaşi.

14. #22814 SP
    Member toto's Avatar
    Am o problema cu killzone 3 , nu mai am sunet la el , toate celelalte merg perfect , el fiind singurul fara sunet , a mai intampinat cineva aceastaproblema , se poate remedia cumva ?

15. #22815 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Nu am avut probleme cu Killzone 3. Sterge fisierele instalate si incearca din nou.

16. #22816 SP
    Member toto's Avatar
    am sters si fisierele instalate , chestia e ca inainte mi-a mers , am vrut sa-l reiau putin si am constatat ca nu are sunet , in optiuni nu are setari de a opri sau nu sunetul , celelalte jocuri merg perfect , nu-mi dau seama care e problema !!!!!!!!!!!!

17. #22817 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Exista vreo solutie prin care sa ma pot juca pe PS3 folosind ecranul de la laptop prin HDMI?

18. #22818 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by Flavy View Post
    Exista vreo solutie prin care sa ma pot juca pe PS3 folosind ecranul de la laptop prin HDMI?
    Nu merge, portul HDMI de pe Laptop este OUT, tie iti trebuie IN.

19. #22819 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiChirita View Post
    Nu merge, portul HDMI de pe Laptop este OUT, tie iti trebuie IN.
    Am inteles, mersi frumos. Dar la un proiector merge, nu?

20. #22820 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by Flavy View Post
    Am inteles, mersi frumos. Dar la un proiector merge, nu?
    Merge doar daca are intrari HDMI sau RCA.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.