Console | MediaGalaxy.ro
Assassin's creed 2 sau Uncharted 2
Console | MediaGalaxy.ro
Assassin's creed 2 sau Uncharted 2
Pentru AC2 ai nevoie si de AC1, asa vei intelege mai bine povestea. Uncharted 2 poate fi jucat si fara sa fii avut o alta experienta cu seria, dar ar fi bine sa-l joci si pe primul pentru a cunoaste mai bine personajele.
AC2 mi s-a parut un joc bun, dar Uncharted 2 mi se pare superior din toate punctele de vedere.
Vad pe net filme bluray cu video: 1920х1080p/AVC H.264 ~ 32.00 Mbit/sec si audio: English TrueHD 5.1. Bun, dupa ce il scot are o structura tare ciudata filmul, asa cum apare si pe un DVD din acela original, cu foldere mai exact BDMV si CERTIFICATE. Intrebare: POT sa fac ceva sa vad si eu filmele astea pe PS3? Ce anume? Ce trebuie sa scot din foldere? Fisierul mai mare .m2ts? Si ce fac cu el? Merge sa-l lucrez pt sunet in mkv2vob? Nu cred, ca nu e mkv...
am si eu o intrebare - am achizitionat o consola ps3, mi-am facut cont pe PSStore USA, pot sa mai fac un cont pe PSStore UK?
Daca da cum procedez?
multumesc anticipat
Pai ba da dar 1 la mana nu am BD-RW si 2 la mana cumva trebuie sa convertesc sunetul ala ca nu am receiver.
Blu-ray-urile ce le-ai vazut tu cu CERTIFICATE si altele reprezinta un disc blu-ray full, care trebuie ars pe un disc BD folosind un RW .. sunetul pentru ce sa il convertesti ? prin ce scoti sunetul din ps3 ?
Mai simplu e sa cauti versiunea blu-ray ripped a filmului, adica mkv-uri .. pentru ca deocamdata un RW si blank BD-urile sunt scumpe.
Da, insa vroiam sa vad si eu pe TV-ul meu de 1 metru ce inseamna un Bluray Full, la calitate maxima FULLHD. Am copiat pana la urma (nu se merita dar am vrut sa vad si eu un film calitate maxima) un fisier care continea partea video si 6 coloane sonore in format DD si a mersavea vreo 39Gb deci era ok. Il ruleaza PS3-ul fara probleme. Copiatul de pe laptop prin retea pe PS3 o durat vreo 2 ore
de asta ziceam ca nu se merita. Pt a aprecia calitatea mai bine cred ca trebuie un TV si mai mare sau proiector. Intre varianta asta Bluray Full si 1080p mkv e aceeasi calitate la TV-ul meu, cel putin eu nu am observat mare diferenta...
[QUOTE=paul;251221]Va raspundeti singuri, numele erorii o da de gol. DNS error. Adica ar trebui sa va setati manual DNS-urile. Incearca cu astea: 8.8.8.8 and 8.8.4.4 .
Paul , am incercat cum ai zis si la fel , aceeasi eroare o primesc.
Ajung sa cred ca PS3 ul citeste doar UDF.
THX de intentie.
Asta este eroarea - "Vide cannot be played Error 80029941".
ati citit asta? se confirma? a mai patit cineva?
PS3 Ban | Gamer info
Bookmarks