retur
cristian77 vs insane_bgy 2 0
Printable View
retur
cristian77 vs insane_bgy 2 0
Si tur si retur, ca nu jucasem nici in tur...
Campionatul sfiv s-a incheiat :rulez:, cum am mentionat anterior cei care nu au jucat cel putin 50% din meciuri pierd automat meciurile nejucate in favoarea celor care au 50%+ meciuri jucate.
De asemenea modul tur reprezinta si clasamentul final (prea putine meciuri jucate in retur).
Tur-retur a parut o idee buna la inceput dar s-a dovedit a fi prea "casual" asa ca daca se va mai organiza vre-un campionat meciurile se vor programa in prealabil.
1 - minimize
2 - cristian77
3 - duncanstomp ; zgb_ro
4 - andreips3 ; aallex ;alecs
5 - Bugghy
6 - postarnak
7 - Catallin
8 - apbaciu ; GeoGcx
Cei care sunt la egalitate de puncte pot sustine meciuri pentru departajare daca doresc bineinteles.
imi ziceti si mie de unde sau de pe ce site pot cumpara un mad catz sau hori ?
a reusit cineva sa cumpere de pe siteuri americane sau japoneze hori/madcatzs ? ca majoritatea siteurilor nu prea accepta plati din RO sau zic ca nu exporta.
eu mi-am luat de aici HORI FS3.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/
Da,roaga-l pe web sa iti aduca ceva de pe aici,vad ca au inceput sa apara iar Madcatz-urile TE
am incercat sa dau de web , da nu imi rasp , in cele din urma am dat comanda de pe play-asia la un HORI Fighting Stick 3 costa vreo 70 $ + vreo 30 $ transport zic ei , m a ajuns 100 $ totalu , dar parca pare prea putin la bani , mai sunt alte vami de platit ? comisioane ascunse ? ce parare aveti ?
apropo , in legatura cu o modare la un hori fs 3 , daca se poate sa imi spuneti si mie cu ce ajuta aceasta modare mai exact , daca esti cineva din Constanta care poate sa o faca si de unde sa fac rost de materiale si ce exact imi trebuie ? ms
Modarea unui fs3 consta in schimbarea joystick-ului (manetei) si a butoanelor cu piese de arcade originale (noystick si butoane care se gasesc pe sfiv cabinets)
daca citeai pagina anterioara ...
aha am inteles ideea , dar cine mi l modeaza si mie ? eu sunt din constanta .. si sa vin pana la buc .. alti 1.3m motorina :s
Enjoy :) pe amandoua!
Cine vrea o portie de ras sa dea click ; linkul l-am primit si eu de la duncan,
Inca mai rad :)) Sf for adults only
LE: ROFL!
de unde gasesc sa cumpar street fighter 4 ? un site de ro ceva sau numai international ?
Stunfest 2009 Semifinal Qualifier SBO TOUGEKI
http://www.youtube.com/watch?v=6J1jqaSfuuk
le Dictatoggg :))
Puyo for announcer IS THE MAN!!! #1!!! :rulez:
Am si eu o intrebare:se merita sa cumpar SF4 fara hori stick sau fara el nu voi putea juca nimic?