Super intrecere
Felicitari Campionului!
Ne vedem cu totii la urmatorul campionat
Printable View
Super intrecere
Felicitari Campionului!
Ne vedem cu totii la urmatorul campionat
Felicitari la toata lumea si imi cer scuze ca nu am fost prezent. Asa de curiozitate, Minimize cu ce character ai jucat?
Balrog, Bison , Ryu ..... am mai multe care joc dar alea 3 le-am folosit astazi. :naughty:
cum d-ati invite ca eu nu gasesc ?am varianta eu ..dar nu imi dau seama de unde sa dau invite cuiva unui prieten sau oricui ...de primit e o chestie dar de dat nope
N-are importanta varianta,EU sau US,si se face in felul urmator : Network battle / Player match(private slots on) / Send invite
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
OMG OMG,ce vesti extraordinare pentru 31.03.2009 :x:x
IGN: Street Fighter IV
Astea sunt anuntate de mult, eu voiam SPECTATE MODE si lobby-uri de mai multe persoane.
da,si alea ar fi excelente,plus functia de search matches online imbunatatita.putem doar spera :)
am o intrebare de noob: in meniul cu eroi vad ca am 2 randuri sus si 2 randuri jos goale, mai sunt si alti fighteri inafara de cei din manual care trebuie descoperiti?
da,mai sunt,o gramada :)
trebuiesc indeplinite niste conditii pentru a putea fi descoperiti toti
CHARACTER UNLOCK CONDITIONS FOR CONSOLE VERSIONS[Can unlock with one-round matches on the lowest difficulty level]
Sakura: Clear with Ryu
Cammy: Clear with C. Viper
Dan: Clear with Sakura
Fei-Long: Clear with Abel
Gen: Clear with Chun-Li
Rose: Clear with Dictator
Gouki/Akuma: After unlocking the above six, defeat Gouki
[For one-round matches: At least one perfect, no continues]
Gouken: After finishing the game with Gouki, defeat Gouken with any character
[For one-round matches: at least one perfect, no continues, at least two Ultra finishes]
Seth: Clear with all other characters
NOTE: Gouki and Gouken only appear to show up on the second or later playthrough with a given character. Perhaps it depends on your performance in Arcade Mode.
Regarding the number of ultra combo finishes required to face Gouki or Gouken:
Gouken only appears after at least two ultra combo finishes
Pt Gouken trebuie 3 ultra minimum (nu 2), daca jucati pe 1 runda.
Link oficial: Whoops! Browser Settings Incompatible
da am descoperit ...numai ca era la player match ,iar eu cautam la rank match ...de aceea nu gaseam nimik
mama ce grea e a2a runda pe easy la seth
PS: multumesc cristian
Seteaza sa joci doar 1 runda, nu 3.
ASa am facut si eu cum zice @Taw, seteaza pe 1 runda.
Vezi ca e foarte usor de terminat pe easy si very easy doar utilizand HK sau HP. Nu prea stiu adversarii sa pareze, doar apesi astea doua si te asiguri ca termini fara probleme.
De la Medium in sus se complica putin, insa si acolo sunt smecherii.
pe easiest eu am facut treaba cu Bison si piedica lui slide...perfect all the time :D
wow indeed I-|
wow...:p
hehe am sa incerc si eu diseara, eu mai mult am vrut sa joc sa ma antrenez dar la un moment dat m-am enervat si am inceput sa apas pe toate tastele sa ii bat =))
Cel putin la meciul vs Ryu ca ala bara orice lovitura
vezi ca exista metode mai bune de antrenament in training mode, unde nu ai stres ca trebuie sa reincepi runda,poti face o multime de setari ale oponentului,etc ;)
Si fgs,nu mai apasa toate pe toate butoanele asa :)
ma dispera seth, si pe very easy si pe easy face fix aceleasi scheme, mai aveam oleaca si rupeam controllerul!
nu stiu ce-i cu astea fac numai speciale una dupa alta..apas o tasta hop SHORIUKEN apas alta hop BLABLALAL pfaaai ce nervi mi-a facut am pierdut cred e vreo 10 ori cu seth la 1% hp sau ma rog - cat sa ii dau una sa moara, nu mai scriu ca abia ma abtin sa ii bag prin anumite locuri pe aia care o facut jocu
mai astept pana in weekend sa vad cum merge treaba jucat intre prieteni si daca nu cred ca il vand
Cam prea sf cu atatea comenzi si sa ma apuc sa dau bani si pe un fighting stick doar sa pot bate niste npc-uri ordinare, nu! multumesc
Imi pare rau sa aud ca nu te descurci nici cum,dar SF-urile sunt facute in principiu pt multiplayer,putini mai joaca in SP
dupa ce au reusit majoritatea unlock-urilor.Daca ai fi de prin zona mea,as fi incercat sa te ajut cu una alta...