Best PSN Game of 2010 | PlayStation LifeStyle
Printable View
Runner up - Scott Pilgrim :)) In continuare nu inteleg cum un joc atat de plin de buguri poate ajunge in vreun top.
vreau supersonic acrobatic rocket powered battle cars full version , dau la schimb blacklight tango down, cod classic, bfbc2 vietnam si inca cateva packuri , toate jocurile sunt full
Am 10 lire in cont si vreau sa mi iau Dead Nation si Lara Croft GoL. Cine are deja unul din ele si il vrea pe celalalt, sa ma anunte ca sa stiu ce sa cumpar si sa facem schimbul. (Ca sa fiu mai explicit, daca tu ai Dead Nation si vreai Lara Croft, eu cumpar Lara si facem schimb. Daca ai Lara si vrei Dead Nation, eu cumpar Dead Nation si facem schimb.)
Cine e interesat sa mi dea PM, pentru ca nu intru prea des pe forum.
Salutare si La Multi Ani la toti pe 2011 . Cine ma ajuta si pe mine cu o problemuta , mai precis vreau sa imi fac un cont de PSN care sa imi recunoasca si mie unul din cardurile pe care le detin pentru a nu mai fi nevoit sa cumpar coduri de reincarcare cu credit . Astept un raspuns de la cunoscatori . Multumesc Anticipat
Nu se mai poate,pe US mai mergeau cele de la ING,dar le-au blocat si pe alea.Singura optiune este sa cumperi carduri PSN,cel mai ieftin site este PCGameSupply Buy & Download PC Games, Xbox, Wii & Playstation Cards
Am pt schimb MAG,care vreti sa facem schimb de jocuri PM
Am Burn Zombie Burn si Sam & Max: The Devil's Playhouse Episode 1, e interesat cineva de schimb ?
Pentru cine e interesat UNO e la 1$ pe PSN US si 0.79 GBP pe PSN UK. E valabil pana pe 19.01.2011.
mersi de pont,super tare UNO,am jucat vreo 8 ore azi,nu te poti plictisi. ar fi frumos vreo 4 ro cu casca :)
The UnderGarden to reach PSN this Winter | PlayStation University | www.psuni.com
Quote:
The UnderGarden isn’t exactly your everyday title. With “epic adventures featuring ingenious puzzles, high-resolution 3D graphics, and an enlightened world of wonder”, UnderGarden is sure to please gamers just looking to escape the realm of the action packed titles that practically dominate the gaming industry.
The game is said to come to the PlayStation Network this Winter, which means we can expect it fairly soon.
Though the announcement of this game’s arrival to PSN reveals nothing about price, one could assume that it will share the $10 price tag of the Xbox Live and PC versions of the game.
Despite The UnderGarden’s breath of fresh air to the gaming world, reviews of the title have given it average ratings across the board.
Check back to this article periodically, as the release date will be added if announced.
Buna , am facut rost de un cod pentru flower de vreo 4 luni , am downladat jocul si recent am formatat consola . pot recupera jocul in vreun fel?
da,te duci pe psn si-i dai din nou download.
din cate stiu eu poti downloada de maxim 3 ori produsul pe care l-ai platit.
Cine este interesat de un schimb cu :
1) STARDUST HD
2) RAG DOLL KUNG FU
Buna. Vreau sa schimb jocul Flower.
Buna. Iti ofer Uno.
Frosty, PM daca nu iese combinatia cu Rasko. Eu am UNO GOTY FTW Edition. PSN id: cristian77. Pup.
Mean Mfockers :)