@RaverX iti trebuie o pereche de ochelari atunci:pCum poti sa zici ca e sub Uncharted 2?Are cea mai buna grafica de PS3 TLOU...Pacat ca unii nu stiu sa aprecieze un joc ... =D>
Printable View
@RaverX iti trebuie o pereche de ochelari atunci:pCum poti sa zici ca e sub Uncharted 2?Are cea mai buna grafica de PS3 TLOU...Pacat ca unii nu stiu sa aprecieze un joc ... =D>
Oare raverx e multumit de ceva?Am observat ca el este intotdeauna impotriva.Dupa acel post am ales optiunea sa nu-i mai vad posturile.
Parca respectam opinia fiecaruia nu ?
Omul nu a facut off-topic si nici flame. A vorbit civilizat si doar si-a expus propria parere. In caz ca nu stiati, are dreptul la ea. Lasati misto-urile ieftine ca nu isi au rostul. Unu nu v-ati obosit sa ii spuneti de ce credeti voi ca e grozav jocul.
RaverX, eu nu sunt de acord cu tine. Daca te uiti pe aria de reviews o sa gasesti un review al jocului scris de mine iar acolo am argumentat de ce mi-a placut mie jocul atat de mult.
Am jucat toata libraria de jocuri exclusive PS3 insa niciunul nu a aratat atat de bine precum T.L.O.U.
Cand vi si spui ca Uncharted 2 arata mai bine deja mi se pare flame...in fine;fiecare cu parerea lui.Pentru mine T.L.O.U. ramane cel mai bun joc,mai ales pentru atmosfera jocului si starea care mi-a transmis-o.
Si tu cand scrii asa imi provoaca o crestere a tensiunii cu vreo 50%, in fine, fiecare cu cat stie, unii nu-si cunosc propria limba, dar sunt experti in gaming, e bine si asa.
Mi-am exprimat opinia proprie, n-am zis ca TLOU e un joc slab, am spus doar ca nu m-a dat pe spate si il consider (din nou, parere personala) sub Uncharted 2 sau 3 ca si grafica.
Hai sa revenim la topic, este dreptul fiecaruia sa isi exprime parerea, chiar daca difera de a voastra si acesta nu este un motiv sa ii sariti in cap.
Raver: spor la joc si asteptam o parere finala dupa ce il termini. :)
Gata? Cum s-a anuntat The Last of Us pe PS4 nu mai posteaza lumea aici? Rusinica. No las' ca postez eu:
Fresh news :) de acum cateva minute:
LIVE:
Cred ca Sony a postat prea devreme trailerul pentru Grounded DLC.La sfarsit a pus si linkurile de pe Store (nu merg inca) :
Grounded : https://store.sonyentertainmentnetwo...mcid=pa-th-305
Professional Survival Skill Bundle : https://store.sonyentertainmentnetwo...mcid=pa-th-299
Situational Survival Skill Bundle : https://store.sonyentertainmentnetwo...mcid=pa-th-304
Reclaimed Territories : https://store.sonyentertainmentnetwo...mcid=pa-th-311
Survivalist Weapon Bundles : https://store.sonyentertainmentnetwo...mcid=pa-th-310
Nu inteleg toata cearta asta. Fiecare cu parerea lui, si pentru The Last of Us oricum nu mai e nevoie de niciun argument, cred ca toate premiile castigate, in conditiile in care a fost un an foarte bun pentru jocuri, spun totul.
Nu este cearta,dar mi se pare corect cand faci niste afirmatii impotriva,sa aduci si argumente.In fine...n-are rost.
Gusturile nu se discuta:p
O sa avem ce face la noile trofee :
The Last of Us: Grounded Bundle - Page 13 - PlaystationTrophies.org
Quote:
TROPHY LIST:
Wharf
Complete a match on Wharf without dying and getting at least 3 downs or executions
Capitol
Complete a match on Capitol without dying and getting at least 3 downs or executions
Coal Mine
Complete a match on Coal Mine without dying and getting at least 3 downs or executions
Water Tower
Complete a match on Water Tower without dying and getting at least 3 downs or executions
Recovered Supply Raider
Complete a match of Supply Raid on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine
Recovered Survivalist
Complete a match of Survivor on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine
Recovered Interrogator
Complete a match of Interrogation on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine
Bookstore
Complete a match on Bookstore without dying and getting at least 3 downs or executions
Bus Depot
Complete a match on Bus Depot dying and getting at least 3 downs or executions
Home Town
Complete a match on Coal Minewithout dying and getting at least 3 downs or executions
Suburbs
Complete a match on Suburbs without dying and getting at least 3 downs or executions
Recovered Supply Raider
Complete a match of Supply Raid on
Recovered Survivalist
Complete a match of Survivor on
Recovered Interrogator
Complete a match of Interrogation on
Completed Grounded Mode
Completed Grounded Mode
Completed Grounded Mode Plus
Completed Grounded Mode Plus
---------- Post added 06-05-2014 at 15:20 ----------
Nu doar ca au plecat cativa de la ND,dar vin si oameni noi.Character Animator de la AC3,Mass Effect 2/3 este noul membru al studioului.
Assassin's Creed Animation Director Moves to Naughty Dog - IGN
---------- Post added 07-05-2014 at 00:44 ----------
Cateva impresii cu Grounded mode...NU este HUD (nu stii cata viata ai,etc.),inamicii aud cea mai mica miscare,si nu este hearing mode...basically were fcked...
Hearing mode era clar ca o sa lipseasca, nici pe survivor nu era. Cat despre inamicii care aud orice, o sa devina penibil deja, ca oricum auzeau orice miscare, si la cea mai subtila directionare :|