pfai ce spor ireal am avut aseara . Am jucat panala 4 jumate :x . mai am 2 archdemons pe care cred ca ii execut imediat . Da am o intrebare . Daca dau NG+ o sa imi pierd toate lucrurile ? Chiar si cele de pe mine ?
Printable View
pfai ce spor ireal am avut aseara . Am jucat panala 4 jumate :x . mai am 2 archdemons pe care cred ca ii execut imediat . Da am o intrebare . Daca dau NG+ o sa imi pierd toate lucrurile ? Chiar si cele de pe mine ?
Nu,doar cheile le pierzi.
Deci ii fac pana la +6 cu Sharpstone si dupa pun Darkmoonstone
pfai de capu meu . Tocmai am terminat jocu . Ce tare o fost :x :x :x . Am dat NG+ si pot spune ca is uimit . Is level 87 (false king-u mio scazut 3 nivele :-l ) si primele creaturi imi fac un damage :o . Din 7-8 lovituri is mort . inainte din 40-50 ma omorau aia :)) . Deci provocarea continua . Acuma cum ar fi indicat sa il joc ca sa obtin cat mai multe lucruri ? Sa il termin pure white ? pure black ?
As dori sa iau platina ;;) . Astept sugestii de la veterani btw .
Pai pentru platina trebuie sa-l faci de minim 4 ori cum am zis vezi doar sa folosesti soulurile pentru chestii diferite. In Pure Black o sa fie mult mai greu de terminat decat Pure White ti-as recomanda sa bati bossi sa iei Pure White faci eventurile si apoi te sinucizi in body form si faci si eventurile de la Pure Black si iei toate armele alea unice.
PS: Ai ceva vitality daca te bat aia din 7-8 lovituri eu cand am trecut NG+ mi-o luam din 3 de la aia normali si 1 de la bossi ^^ Noroc cu Second Chance
mmda . am 30 vitality parca ... zici ca is warior nu magician :)) . Eu inca nu am second chance :-ss .M-am bazat mai mult pe vraji . Ce strategie/sfaturi ai pt a obtine pure white ? eu de exemplu , de fiecare data cand intru in body form dupa ce am omorat un boss , eu ma sinucid in nexus si dupaia iau sufletele de la pata de sange . Alte sfaturi ? Sau avertizmente ?:)) Ca stiu ca ii mult mai greu sa mentii pure white tendency , decat pure black .
E relativ simplu. Sa nu mori in Body form. E bine ce faci cu suicide in Nexus. Ajungi la Pure White dupa ce omori cativa bossi sigur. Si ai grija sa nu fi online fiindca ti se aliniaza WT la cel 'mediu' online. Cand lucrezi la WT tot timpul stai offline indiferent daca e white sau black.
Ce ar fi mai greu e sa controlezi Character Tendency care se schimba doar cand omori NPC-uri in general si Blue Phantoms de la Pure White spre black si daca omori BP named din eventurile de la PBWT spre white. Se mai schimba si daca omori Blue si Black Phantoms pe net(e ceva mai greu spre white sa-l schimbi). Iti foloseste la Friends Ring la PW te duci vorbesti cu monumental dar trebuie sa fi raspuns cu yes la challenge-u de la inceput si la Foe's Ring la PB prin Mephistopheles(trebuie sa-l omori pe Yurt in 3-2 apoi la nivelu 2 in Nexus e aia te pune sa omori NPC-uri pe rand-> vezi ca nu-ti apar din nou pana la urmatorul NG).
Si de asemenea probabil daca intri o data pe net si mergi in Nexus inainte sa te apuci de WT o sa-ti fie putin spre white daca ai nevoie(cel putin pe US media e putin spre White).
Second Chance e foarte bun eu zic sa-l iei din 4-2 apoi iti iei si Talisman of Beasts din 3-2 Pure Black si poti casta si vraji si miracole cu el.
deci conteaza si character tendecy-ul ? pfai ... damn .
Si inca ceva ? cum deconectez jocu de la net ? ca sa il joc offline :)) . Deja am intrat in jos si eram conectat la net :D Da cred ca daca omor cativa bossi , atunci o sa il cresc iara la PW . Doar azi am fost PW la Boletaria palace (si eram online ) da a scazut brusc WT-ul dupa ce l-am atacat pe Old King Doran :)) . Si am uitat sa il omor pe el , pt ca vroiam sa omor mai intai pe Flase king si dupaia sa ma duc dupa el . Nu stiam ca dupaia se cam termina jocu ... :-L . Ma rog .
Cu ce ma ajuta Talisman of Beasts ? si de ce ai zis de PB din moment ce eu vreau PW ?:D . Merci btw pt raspunsuri ;)
Pai ori apesi O sau ceva cand incearca sa intre online ori scoti cablu din spate si rezolvi sigur problema.
Old King Doran e si el NPC care iti scade WT :)
Cred ca puteai sa-l bati si dupa False King poti sa te intorci inapoi si dupa ce-l omori acolo jos sub Nexus sa faci Northern Regalia daca ai ambele sabii(aici iar ajuta Character Tendency damage-u la arma asta e controlat de CT si e 540 maxim)
Talisman of Beasts e singuru item care te lasa sa castezi si vraji si miracole. Si ti-am zis PB fiindca se poate lua doar la PB la PW iei Ronin's Ring parca.
pa trebuie sa fii atent ca False King-ul are o vraja prin care te loveste cu sabia (din cate tin minte te ridica sus cam ca si Penetratorul ) si atunci o sa iti scada 1 soul level . Eu am muscat-o de 3 ori .
Ce sfaturi as putea sa iti dau ? daca esti mage de preferat ar fi sa ataci de la distanta cu fireball (de la Dragon God) sau cu Soul Arrow (de la False Idol ) ..parca asa ii zicea la vraja :D . O sa aibe un atac la care ii ia intre 3 si 5 secunde sa atace asa ca teas sfatui sa il ataci sa opreasca vraja sau sa fugi cat de departe poti . Vraja aia face o unda de soc ce poate scadea foarte mult . De asemenea , trebuie sa te sincronizezi foarte bine ca sa te feresti de charge attack-ul lui . Consideral un fel de Penetrator cu vraji :p. Ca la orice boss , trebuie sa ii observi miscarile si dupaia sa actionezi cum crezi ca ii mai bine (sa te feresti , sa blochezi , sa ataci etc) .
Eu is la al 2lea run si am terminat lumea 4. Is la archdemon la lumea 1 si 2 (cred ca la Dragon God-ul ultimul ) . La lumea 3 tot ma chinui sa omor Man eater-ul :-L . Iar la lumea 5 nici nu prea am fost :-S .
URASC lumea 5 . Mi se pare cea mai grea dintre toate . Bosii sunt foarte usor de omorat da sa ajungi pana la ei e extem de greu si dureaza f mult . Ca sa nu mai zic de ultimul boss de la lumea 5. That was a joke :| .
Eu acuma ma joc offline si incerc sa il termin Pure white , numa pt a obtine armele si inelele unice . Da am o intrebare . Dupa ce fac toate Pure White Tendency event-urile ar mai avea rost sa incep sa ma sinucid de f multe ori in Body Form pt a obtine Pure Black Tendancy si pentru a face celelalte event-uri ? Sau ar trebui sa fiu Pure Black la New game ++ ? De asemenea , ar fi indicat sa ma joc online daca vreau sa am Pure Black World Tendency ?
Jocul a devenit destul de greu de cand am dat NG+(am terminat prima tura cu lvl 90 , deci va dati seama) . Acuma mi cam ciuda ca m-am grabit sa termin jocu si ca nu am facut trofeele acelea de bronz cu upgrade-urile . Inainte omoram majoritatea creaturilor cu o lovitura . Acuma ...mai greu :D . Si de ma gandesc sa las trofeele alea pt NG ++ cred ca o sa fie si mai greu :D . Nu ?
thanks Tudoran, joc.. defapt e character-ul prietenei mele, ea joaca primul run si eu o mai ajut cand nu are chef sau cand farmez (she's good at Demon's Souls :D). anyway e Royalty so spells works well enough, i'll give her the tip!
eu voi incepe cu un Knight ca sa vad si cum e cu more melee than magic. :) the game is FANTASTIC!
din cate stiu ca sa-ti controlezi WT-ul e indicat sa fii offline. online se shimba in functie de server si nu de actiunile tale.
noi spre exemplu am facut o lume PW, apoi PB ca sa unlock-am diferite eventuri deci o poti face linistit in NG+, defapt cred ca o sa-ti fie mai bine asa decat sa faci in NG++.
ea e lvl 97, recomanzi sa termine asa sau sa mai farmeze?
nu regreta ca joci NG+, ne chinuim amandoi sa gasin niste pietre pt upgrade-urile ramase, din ce am citit in NG+ gasesti item-uri bune mai usor, is it true ?
spor la hack-uit evil bastards :D
pai e mai usor sa obtii pietrele in prima tura pt ca , creturile sunt mult mai slabe decat in NG + . Desi imi place faptul ca e provocator .
Un lucru bun ca am dat NG+ a fost faptul ca au aparut din nou soparlele acelea mici de crystal . Stiu ca multumita lor am obtinut si cateva pietre pure ;)) .
Cat despre faza ca gasesti mai usor lucruri in NG+ nu cred ca e adevarata . Ce stiu eu , e ca daca esti mai aproape de PW atunci dai de mai putine pietre da de mai multe lucruri de vindecare . Daca esti mai aproape de Pb dai de mai putine ierburi da mai multe pietre ;) .
Oricum nu regret ca joc NG+ . Ma bucur ca m-am gandit la treaba asta inainte sa fac la NG++ :)) . Spor tie si prietenei tale la hack-uit ;)
done! :D
imporant de spus e ca la False King Alant, Warding face o MARE diferenta intre viata si moarte lol.
deci Warding, Soul Ray, ferit mult cand ataca si contra-atac imediat dupa - repeat.
daca esti atent la el sa nu te loveasca consumi putine resurse (moon grass / spices). nu a apucat sa faca Soulsuck.
NG+ for my girl's Royalty :D. lvl 97 e uber ok ca dificultate.
azi-noapte s-a nascut si Knight-ul meu :D my baby :tooth: cand se arunca pe jos (dodge) face ca o soba in cadere.
e wicked rau de tot cand invadezi ca Black Phantom :evil:, demenial cand esti Boss-ul Old Monk! and win! :evil:
btw Tudoran, tu joci ca Mage? ce nivel esti acum? :)
eu is level 120 parca ...cevap peacol .
Tot nu reusesc sa bat false king-ul :-< . magia mea nu face asa de mult damage ... mai mari sanse am sa il atac drect cu Northern Regalia . tot timpu ma omoara cand imi dispare warding-ul si cand vreau sa il fac iara sau cand beau potiuni pt mana .
Am o intrebare : daca am facut toate Pure White World Tendency event-urile , da vreau sa fac si cele pure black , as putea sa ma conectez la net ? asa ma ajuta si care cu king alant si ma duc sa invadez alte lumi . Ca din cate am inteles pure white online e aproape imposibil de obtinut (sau cel putin e recomandat) da pure black ma gandesc ca se poate .. teoretic . Ma sinucid de o gramade de ori in body form pana is pure black . nu ?
Ca sa ia efect orice schimbare la WT trebuie sa mergi in Nexus si inapoi deci probabil daca te sinucizi de 7 ori si esti online cand mergi in Nexus s-ar putea sa se ia tot WT mediu. Nu-s foarte sigur de chestia asta dar poti intra on te sinucizi odata mergi nexus si vezi daca e mai negru sau nu. In general nu e recomandat sa stai online cand faci orice event de WT e bine sa le faci o data si gata. Sunt destul de grele mai ales aia cu Selen din 5-2 (mai mult drumu spre ea decat ea) dar sunt doable in general. Bafta
da. eu am observat ca daca intri online, WT-ul e cel de pe server, dar daca lucrezi spre Pure Black, ramane asa. probabil ca daca ai PB, iesi din online apoi intri, iar nu mai ai PB. daca iesi din online si joci offline ramane asa pana il modifici tu.
cu PW e mai ciudat... aseara aveam PW in Boletaria 1-1, am intrat online si am pierdut PW in 1-1 in shimb toate celelalte erau PW :|.
ca sa fii sigur ca atingi PB fara sa consumi prea multe Stones of Ephemeral Eyes:
- body form, suicide
- return to Nexus
- go in the world, verifica WT-ul
-repeat
probabil ca a mai fost recomandat, dar site-ul asta e super folositor:
Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki - afli TOT ce vrei (mult mai multa informatie decat in guide-ul din Black Phantom edition)
Va aduceti aminte de momenul acela magic cand ati descoperit gaming-ul? Awesomeness in pure form, o noua lume pe care trebuie sa o cucerim.
De obicei se intampla o singura data. Jocul acela pentru mine a fost Hellfire (Diablo). A urmat Quake.
cu Demon's Souls am redescoperit gaming-ul. I have to conquer it again and i'm enjoying every step of it. Ca si cand faci diving pentru prima oara: trebuie sa inveti din nou, pas cu pas, sa respiri si sa te misti. Magic... :x
I needed to share with you guys...
Excuse me while i go and beat the crap out of Selen. :kick:
LE:
meanwhile in the Valley of Defilement...
Mear Cleaver :violent: for the win. :violent:
Planting your enemies since the Great Club + Swollen Demon's Soul.
Ma enerveaza rau de tot jocul asta. Nici de prima parte nu am trecut si nici nu o sa trec ca o sa scot discul din PS. Jocul este foarte frumos, dar nu ai nici o optiune de a salva si cel mai mult ma enerveaza ca daca mor, ma da tocmai de la inceput si cu toti inamicii in viata.....