Adevaru-i ca pare mai hard fata de precedentele. Tind sa cred ca au facut inamicii cam overpowered, tocmai pt a influenta povestea si pe Kratos, facandu-l sa para mai weak.
Adevaru-i ca pare mai hard fata de precedentele. Tind sa cred ca au facut inamicii cam overpowered, tocmai pt a influenta povestea si pe Kratos, facandu-l sa para mai weak.
O sa-ti zic dupa ce termin partea de sp, cine naiba intra in mp inainte de a juca story-ul principal hai sa fim seriosi. L-am butonat si eu putin aseara si mi-a placut ce am vazut, lupte epice la tot pasul, grafica superba, combat bine pus la punct, are tot ce-i tb sa fie un joc de 9+, cine i-a dat note de 7 a mancat ceva stricat cred eu fiindca jocul asta nu are cum sa fie de nota aia.
Eu l-as cumpara acum la pretul de lansare doar daca multiplayerul e ca lumea. Pentru single player mai pot astepta jumatate de an sa-l iau la juma de pret.
Vorba lui kobayashi, cine Doamne-iarta-ma ar intra in mp inainte de-a termina/platina story-mode-ul?!Eu doar am intrat sa vad meniul si am lasat decat introducerea in mp care e epica! Nu vreau sa dau spoilere, insa se face o legatura misto intre story si mp, adica, ceva ce s-a petrecut in story te duce mai departe in mp. Tare ideea!
![]()
https://twitter.com/PSAccess/status/312606597828460544
God of War #Ascension is out today! Here's the Blades of Judgement DLC totally free from @PSAccess: 7RAH-8LNM-88LN
E valabil 5 ani, asa ca aveti timp sa ii dati redeem.
https://twitter.com/PSAccess/status/312606819409350656
P.S.: DLC-ul este de tip Service. Asadar, va functiona doar pe contul pe care s-a dat redeem. Asta inseamna ca cei care nu au contul principal de UK nu vor putea beneficia de DLC.![]()
Foarte dezamagit ca nu pot descarca demo-ul la 'Last of Us'.
Mi se pare cam inselator sa puna eticheta cu treaba asta fara sa specifice clar cand se va putea descarca.
Pentru cei care aveti collector's edition: am o nelamurire privind redeem-ul unuia dintre coduri. Este vorba despre cel prezent in cutia de carton, nu in interiorul cutiei metalice. I-am dat redeem si cand am ajuns la download screen nu am putut downloada nimic.... Mi se pare foarte ciudat. Vi s-a intamplat si voua?
Da, ala este. Din cauza aceasta nu m-a lasat sa downloadez nimic? Nici macar un fisier de cativa kilo....Mi se pare foarte ciudat.
Sunt un pic dezamagit - n-am jucat nici 20 min din joc (chiar dupa primul mini-boss) am intalnit un bug - in sensul ca trebuie sa tragi de un lever sa deschizi o usa unde sunt niste monstrii si un grilaj care blocheaza un lant care inchide o usa - m-am dus la usa unde erau monstrii (grilaj) am casapit tot si apoi m-am dus la grilajul care ar fi trebui sa-mi blocheze calea catre lant - evident am trecut prin el ca prin branza si am putut actiona lantul deschizand usa. Foarte trist din punctul meu de vedere - mai ales ca nu sunt singurul care se plange de buguri in joc, am inteles ca abunda, ma intreb ce Q&A or fi facut astia pe joc, oare SONY a ajuns atat de rau incat sa nu-si permita sa plateasca o mana de testeri. Din pacate am renuntat sa-l joc datorita orei inaintate - mai multe impresii maine.
PS: ca de obicei - super mega ghinion, am cumparat jocul din magazin, insa eram super grabit ora fiind 18:35 la 19:30 incepand filmul la care aveam rezervare in cealalta parte a orasului si n-am sesizat ca pe cutia mea de collectors este mazgalit, ca de marker, cu o linie serpuita pe toata baza cutiei, din ce am vazut eu linia pare facut de o masina ceva (probabil inainte de asamblarea cutiei) deoarece este fara "tremur" si se extinde pe baza si pe fundul cutiei desi nu este perfect simetrica, plus ca partea cu "plastic" nu e murdarita si linia pare ca se continua sub impaturirea bazei.
@ 0:58
"While it's enjoyable and at times visually impressive, it lacks the breath-taking scale ... "
Si arata lupta aia de la inceputul jocului .
Nu pot sa iau in serios review-ul asta.
Bookmarks