Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 37 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 737

Thread: God of War: Ascension

1. #541 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Minunat... Sa inteleg ca aceeasi problema o vom avea si cu viitoarele DLC-uri? Nu de alta dar am folosit codul pentru season pass.
    Iti recomand sa joci de pe UK pentru a te putea bucura de tot contentul. Nu exista nici un motiv care sa te constranga sa faci asta din moment ce nu sunt trofee pe partea de multiplayer. N-am cumparat collector's sa stau sa ma enervez ca nu ma pot bucura de tot ce-mi ofera.

2. #542 SP
    Ω Pira's Avatar
    L-am terminat si eu! Asa e, partea "aia" e nebunie-cu-ciucuri. Am reluat-o de vreo 5-6 ori pe Normal, damn! Batalia finala din Labyrinth (GOW 3) e pistol cu apa pe langa asta. Sunt dezamagit ca mai aveam nevoie de vreo 7500 red orbs sa full-upgradez absolut tot... se pare ca am ratat niste chesturi "stricate", de aici si lipsa trofeului in cauza. Oricum e zgarcenie aici cu red orbs-urile. In 1 si 2 iti ramaneau cacalau pe Normal dupa ce full-upgradai, si in 3 ceva-ceva, aici e low-budget.
    Btw, am inceput si mp, pot zice ca e addicted in draci! Deja sunt la level 7 si i phockin' like it!

3. #543 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cam cate ore ti-a luat?
    Mie 9:40min,dar am petrecut vre-o ora jumate blocat intr-un loc,fara hopul ala as zice ca jocul tine in medie 8 ore asa fara graba.

4. #544 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Mi-am luat si eu ieri GOW Ascension Special Edition de la Altex, ca doar era cu 30 lei mai scump decat editia normala .
    Ce e nasol e ca jocul nu duce mai mult de 720p rezolutie, asa cum e specificat pe spatele carcasei jocului. GOW 3 ducea si 1080p rezolutie.

5. #545 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu ducea nimic stucane...jocuriile de ps3 sunt majoritatea(99%) 720p...doar cateva jocuri de psn ruleaza 1080p nativ cu grafica si texturi full hd...ce vezi tu acolo 1080p e un upscale...iar diferentele intre 720p si upscale 1080p sunt aproape insesizabile..ps3-ul nu poate full hd la jocuri complexe..e vechi de 7 ani..

6. #546 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Pana acum am avut 2 freezuri in jocul asta , i s-a mai intamplat cuiva?

7. #547 SP
    Ω Pira's Avatar
    Eu chiar nu am avut nici un bug/freeze cum se plange lumea. Cine stie, poate am avut eu noroc in primul run. Problema este ca s-a terminat si asta si... mai vreau.

8. #548 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Mi-am luat si eu ieri GOW Ascension Special Edition de la Altex, ca doar era cu 30 lei mai scump decat editia normala .
    Ce e nasol e ca jocul nu duce mai mult de 720p rezolutie, asa cum e specificat pe spatele carcasei jocului. GOW 3 ducea si 1080p rezolutie.
    Scuze, la GOW 3 e 1080i (dupa cum este mentionat pe spatele carcasei jocului), ci nu 1080p.

9. #549 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Care teoretic e mai putin decat 720p.

10. #550 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am intampinat si eu un bug de progres cam enervant care m-a facut sa pierd aproape o jumatate de ora .
    Pentru a completa un puzzle din 'Delphi Catacombs' trebuie mutat capul unei statui dar Kratos nu vroia sa-l prinda cand ma apropiam de el.

Delphi Catacombs - God of War: Ascension Wiki Guide - IGN

Doar cu 'Reload Checkpoint' am reusit.

11. #551 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei care au ratat trofeul Fully Loaded (Fully Upgrade Kratos) si nu vor sa refaca un playthrough doar pentru el, puteti folosi metoda de mai jos pentru a farma Red Orbs:

12. #552 SP
    Ω Pira's Avatar
    ReNeGaDe124 mi-ai salvat curu' de la un run pe easy doar pt trofeul asta. Te tzuc (not gay)

13. #553 SP
    BMC
    Junior Member BMC's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Am intampinat si eu un bug de progres cam enervant care m-a facut sa pierd aproape o jumatate de ora .
    Pentru a completa un puzzle din 'Delphi Catacombs' trebuie mutat capul unei statui dar Kratos nu vroia sa-l prinda cand ma apropiam de el.

Delphi Catacombs - God of War: Ascension Wiki Guide - IGN

Doar cu 'Reload Checkpoint' am reusit.
    La mine, suportul statuii se rotea aiurea, astfel încât nu încăpea pe ușă. A trebuit să reiau de la checkpoint.

14. #554 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by BMC View Post
    La mine, suportul statuii se rotea aiurea, astfel încât nu încăpea pe ușă. A trebuit să reiau de la checkpoint.
    Foarte aiurea .

Si am mai patit unul asemanator, de data asta in Furnace .
    Dupa ce am ajuns acolo si am omorat toti monstrii nu se intampla nimic.
    In mod normal trebuia sa se deschida o usa.
    Dupa 2 reload-uri de checkpoint s-a rezolvat.

15. #555 SP
    Junior Member dendey's Avatar
    cei care jucati multiplayer add me:
    PSN ID: dmn_kb88

16. #556 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Niste multiplayer gameplay de aseara:

17. #557 SP
    Member Mariush's Avatar
    A facut cineva pre-order la Shopto?
    Si daca da, ati primit pachetul?

18. #558 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Controller Dualshock 3 - editie GOW Ascension.
    Attached Images Attached Images 19032013136.jpg

19. #559 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    catalin, de unde si cat?

20. #560 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    E cel din bundle, big deal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 37 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast