nu stiu cum va fi Beyond..dar Heavy Rain n-a fost un joc,a fost o experienta...cum de altfel ar trebui sa fie majoritatea..sa ramai cu ceva dupa apasatul pe niste butoane in fata unui ecran..
Printable View
pentru cei interesati, la Media Galaxy din Mall Vitan.
Yep, și în Altex la Plaza, tocmai l-am luat;-).
Cei care ati fost in Altex/Media Galaxy, ati vazut cumva si editia speciala? Sunt tentat s-o iau pe aia, dar nu stiu daca merita diferenta de pret.
nu, aveau doar editia normala.
Eu astept din UK special edition
In Mediagalaxy din constanta stie cineva daca este ?
Da, este disponibil la Mediagalaxy in Constanta. Asa apare la ei pe site.
Tocmai asta vroiam si eu sa postez :)) vedeti ca il au in Media Galaxy (cel de langa Carefour), l-am luat ieri.
Control Beyond: Two Souls On PlayStation 3 Using Your iDevice With Beyond Touch -- AppAdvice
---------- Post added 06-10-2013 at 22:45 ----------
Doar ce am terminat jocul si nu pot sa zic decat : Wow.Nu vreau sa dau spoilere sau altceva dar jocul asta are ceva unic , special care te tine in suspans non stop si aici nu vorbesc de actiune ieftina.
cat ti-a luat sa-l termini?
Mie mi-a luat un week-end, si Trefla are toata dreptatea cu post-ul de mai sus. Jocul e incredibil...
Cum se compara cu Heavy Rain?
Beyond - Two Souls PS3, actiune, 18+ | ALTEX
Hahahaaaaaa :)
Mi se pare mie sau a 2-a imagine din oferta celor de la Altex este din The Last of Us cand ei vand Beyond?
Tineti-o tot asa sunteti cei mai tari! :)
Mai bun. E altceva, bineînțeles, dar mi-a plăcut mai mult. Și eu sunt ala care si-a cumpărat ps3 pt. Heavy Rain.
Sunt curios de ce nu este popular jocul avand in vedere ca se ridica la nivelul lui TLOU de exemplu.Lipsa de zombies sau fiindca Jodie nu are "Big Boobs" sa fie motivul ? :))
daca ati gasit recenzii oficiale, please share