Re: Noul PS3 "Super Slim"
Mda, garanţia all inclusive nu e respectata, scrie 5 zile lucrătoare, ei spun sa ma duc miercuri după consola, eu le-am dus consola sambata trecuta, deci azi trebuia sa fie gata. In concluzie am plătit degeaba garanţia. Luni voi depune o pl�ngere la anpc, altfel vad ca nu se poate in tara asta
Quote:
Originally Posted by
felixanu
Ce ti-au zis in legatura cu consola? Ti-o inlocuiesc?
Ca miercuri vine din service, oricum conform certificatului all inclusive ar trebui �nlocuită daca se depăşeşte termenul de 5 zile lucrătoare. Indiferent de ce vor face, luni sunt la magazinul lor cu un inspector opc, pt ca au fost măgari si pt respectul de care nu au dat dovada. Am şi posibilitatea sa primesc banii �napoi deşi nu vreau asta, nu pot sa imi iau alta consola cu 700 lei
Quote:
Originally Posted by
felixanu
Ce putea sa-i faca in service? Eu nu as mai accepta consola, doar alta noua.
Stiu, plus ca nu a ajuns la sony desi erau obligaţi sa o trimită la producător, asta le-am si spus, dar nu ai cu cine...Luni se va rezolva sigur cu o consola noua sau in cel mai rau caz cu banii �napoi. In tara asta unii nu ştiu dec�t de frica
Quote:
Originally Posted by
tudyniuz
Ca la noi, ce sa faci...
Mie mi s-a spus de la inceput ca primesc alta. Au zis ca nu e cazul sa o duc in avans ci doar cand primesc ei alta la fel cu a mea. Nu au comentat, m-au crezut si gata.
Nu accepta banii, ai prins-o foarte bine, schimba 10 console, macar le faci o paguba.
Sunt ft liniştit si pregătit cu tot ce imi trebuie pt luni, cel mai tare m-a supărat nesimţirea si felul in care mi-au vorbit. La nemti cand am păţit ceva asemănător cu un dvd player nici nu s-au mai obosit sa il trimită in service, mi-au cerut bonul, si mi s-a spus sa iau altul de pe raft, daca nu sa aştept jum de ora sa imi dea banii, am ales alt produs, asta vreau si acum. Chiar sunt curios ce vor invoca in acest caz, primul articol din garanţie l-au �ncălcat, termenul de 5 zile, ei se lauda cu asta, am plătit, acum sa răspundă �ntr-un fel sau altul. Am �ncercat pe cale amiabila cum recomanda si cei de la ANPC...
Quote:
Originally Posted by
tudyniuz
M-am dus la magazin azi ca sa-l predau, ca apoi saptamana viitoare sa nu mai umblu cu el dupa mine si sa iau PS3-ul nou direct. Nici nu le-a venit sa creada. Am facut putin pe suparatul si am plecat acasa cu PS3-ul pe care il aveau ei expus. Mi-au zis ca ma suna cand primesc bundle cum am avut eu. Baieti de nota zece, au zis sa nu ma lase fara PS3.
Aah, si pentru ca s-au simtit prost, mi-au dat un cod pentru PS Plus pentru 30 de zile, oricum imi tot doream :evil:
Ca la noi, pe mine cand m-au văzut supărat mi-au spus, vino miercuri iar daca nu-ţi convine poti sa mergi la opc...