Boring
Boring
Etapa I - Sambata 24.11.2012
Anji(ERIKUTZU) - PSV(WILDSPIRIT) 1-1
Kuban (ERIKUTZU) - L.W (WILDSPIRIT) 1-1
+1 la ideea lui Tonynho. Incepand cu sezonul urmator desigur.
va dati seama ca asta inseamna ca toti sa joace cu 3-4 echipe tot sezonul?
---------- Post added 25-11-2012 at 02:49 PM ----------
Liga I - Etapa VII
Tonynho (Barcelona) - Seryaph (Real Madrid) 0 - 2
Seryaph (Leeds) - Tonynho (Dusseldorf) 1 - 1
Atunci , hai sa ne editam toti cate o echipa , o facem de 99 si sa jucam in online friends....
Ce logica de femeie ai. Daca nu suntem de acord cu o extrema, de ce am fi de acord cu cealalta extrema? Asta e a 15a editie de campionat care se joaca asa. In plus, noi jucam din placere. In afara de vreo 2-3 masochisti de pe-aici, nimanui nu-i prea place sa joace fifa cu viteza melcului/jucatori care nu stiu sa faca o preluare/ sa traga/ sa paseze. Fa-ti tu alt campionat si ia-i si pe ceilalti care vor sa joace asa cu tine.
Liga 1, Etapa 3
thedeadman14 ( Chelsea ) - tonynho ( BVB ) 5-3 - a insistat sa joace cu echipa mai slab cotata.
tonynho ( Brescia ) - thedeadman14 ( Leeds ) 1-2
ai vorbit si tu....
Iasmin ,te astept pe psn sa terminam etapa aia inceputa ...poate intri in seara asta
Jucate ieri :
Liga I - Etapa II
Nightcrawl3r (Man City) - Tonynho (Barcelona) 4 - 5 [R.I.P telecomanda]
Tonynho (Barcelona) - Nightcrawl3r (Man City) 2 - 3
+ 1 vot impotriva SF-Barcelonei.
Liga II etapa 3
Kostelinho(Parma)-Iasmin90(Ajax) 1-1
Iasmin90(R.madrid)-Kostelinho(FC Barcelona) 2-3
Intradevar, meciuri cu Barca, Real, City reprezinta Arcade duse la perfectiune, prea fac jucatorii fara mingie totul, iar tu ca factor uman nu mai faci mare lucru.
Sery, poate dai liber la echipa fixa, pentru ca in semn de protest sa joc numai cu echipa de 2 stele
La City n-as fi de acord si nu pt ca joc eu de mai multe ori cu ea ci pt ca am jucat si cu Bayern M. , Chelsea, spurcatii de Man UTD , Inter etc. si nu vad diferenta si mai ales ca sunt doar 2 jucatori peste 86 [1 mijlocas si 1 atacant]
La Real ar fi doar SFu' Ronaldo in principiu [si poate si portarul] dar la Barca e cam toata echipa SF :)
*parere personala.
Daca ar fi sa fac o valorificare a echipelor, bazata pe propria parere, as pune asa:
5 stele Inter, Juve, Manchester UTD, PSG, Bayern
5,5 Man City,
6 Real,
6,5 Barcelona
Daca vreti scot Barcelona, Real dar si Manchester City pentru ca mie mi se pare o diferentza fata de celelalte de 5 stele si la Man C
LIGA 2 - Etapa 4
KOSTELINHO ( Borusia Dortmund ) - GVINGI76 ( Stoke City ) 4-1
GVINGI76 ( Al-Hilal ) - KOSTELINHO ( Al-Ahli ) 0-5
Asteptau , una este sa dai un gol cu un jucator de 70 , si alta este cand dai cu unul de 84.
Valorea unui jucator de fifa, se da dupa victorii cu echipe medii si mici, nu dupa meciuri castigate cu roboti .
Cred ca remarca lui Tonynho cu referire la editarea echpelor , era mai mult o ironie
Ies meciuri adevarate cu echipe medii, simti jocul si te bucuri de faze /goluri.
Frate, voi vorbiti de parca ati avea victorii pe linie cu Barca si v-ati plictisit. Ne-am saturat sa tot castigam cu Barca! Bagati echipe de 2 stele, sa simtim jocul si sa avem iar satisfactiile din trecut!! Esti serios? Nu, chestia asta a izvorat din frustrarea voastra, sa vedeti ca prinde unul un sut cu messi si va da gol. Cine va opreste sa trageti si voi? Sau sa incercati sa driblati tot terenul? Iar aia cu "valoarea unui jucator de fifa..." n-o mai comentez c-o sa zici ca am ceva cu tine.
Usurel, sa nu-ti spargi o vena. Te cred ca esti obosit, pana la urma si boscimanii adormeau cand incercau sa numere pana la 10.
Joaca cineva campionat/cupa? sunt online