-
Warhawk
Buna in acest thread as vrea sa reunesc cat mai multi jucatori de Warhawk si sa discutam despre neclaritati, probleme si multe altele legate de joc.
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
Eu inca nu am jocul dar lam jucat la un prieten si nu stiu daca trebuie sa iti downoadezi ceva sa pot juca online daca ma puteti ajuta va rog :P
-
Pacat ca a cam murit jocul asta :( ...
-
As vrea sa stiu cam cati il joaca :D
-
Eu nu mai joc warhawk de mult dar strainii se pare ca joaca la greu.
-
MI-am luat si io PS3 si jocu warhawk.Il am de cateva zile si care vrea sa joace sa bage Id ul meu..m-ai am un roman cu care jok si e ff distractiv chit ca-s incepator
PSN ID:bartonn_dan
-
-
a da..nu am vazut Id-ul tau:P..hai cine mai joaca...
Scoatetii jocu de la naftalina si sa bagam mare..sa ajungem in topurii:D
-
Chiar nu mai joaca nimeni de pe forum jocul acesta ?
-
Am vrut eu sa mi-l iau azi:)LA 80 ron..da nu mi l-am mai luat:).Joaca multa lume?Nu neaparat romani.
-
da e jucat de ff multa lume...cand iti iei jocu si ai chef de un jok sa ma cautii.
PSN: bartonn_dan
-
Facen ub clan :)... a da bartonn daca vrei intru azi fac clanul CGC si te bag si pe tine :D
-
yep intru...:D inscriema si pe mine:D
-
Perfect...intru cam in 2 ore si te invit, daca mai vrea cineva sa imi spuneti.
-
nu pot sa intru azi pe ps3 maine seara poate..app cati suntem in clan:D?
-
vreo 3 nu stiu de ce nu mai joaca aproape nimeni
-
:(...toata lumea joaca akuma KILLZONE2...poate pe viitor sa il luam si noi sa il jucam.oricum cand e sa jucam Warhawk imi scrii si facem un mecii adevarat sa ii ofticam pe astia care joaca numai KILLZONE 2:D:P
App marti primesc si io Little Big Planet joci?
-
Da, desigur, si LBP e un joc foarte misto.
-
Am creat calnul daca doreste cineva sa intre in el sa imi trimita un mesaj pe PSN :)
-
-
Bun perfect... sa imi dai un mail pe PSN daca nu miai dat inca ( ID PSN : MRaoul94 )