Aha :)
Meciul de maine nu va avea loc. Ne pare rau si vom incerca sa jucam in alta zi.
Azi a fost frumos, ne-am strans cativa si ne-am tras sageti in cap.
da a fost destul de bine , nu am mai putut sta dupa 12 ca imi era prea somn :(
Yep a fost fain aseara au intrat si bietii din RSA si ne-am killerit putin :evil::gun::sniper::evil:
@Istrategie:no problem,va intelegeti si ne spuneti cand aveti timp sa ne intalnim.Ar fi fost fain sa ne killerim putin dar asta e,altadata.
Deci se pare ca va fi seara noastra guys,la 21:00 fac serverul,va astept....sa intrati cat mai multi:rulez:, si baietii din clanurile RSA si CGR sunt bineveniti:rulez:
Va rog nu mai limitati numarul de harti. Nu vreau sa joc numai 3 dintre ele.
Aseara a fo macel,am fost shooting duck ... s-a vazut lipsa de experienta pe care nu o am in shootere pe PS3,de,am jucat Killzone numai online.Imi poate da cineva ceva sfaturi despre configurarea controllerului in Killzone 2?Mie mi se pare ca zbor pe tot ecranu cu tinta aia.Sau asa e la inceput.
Frate incerc de o ora sa intru si nu pot, am jucat foarte putin pe net si am rankul mic si tu ai dat sa poata intra doar cei cu rank mare si dupa ziceti ca de ce nu intra lumea ...
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
acum nici nu mai vad serverul, stau de o ora si incerc sa intru sa joc in loc sa ma joc linistit pe alt server...trebuia sa spuneti ca trebuie sa ai rank mare ca sa joci online cu voi ca daca stiam nu mai imi bateam capul pana acum ...
Da,e greseala mea,imi cer scuze ca nu ai/ati putut intra,n-am bagat de seama cand am creat serverul ca nu pot intra cei cu rang mai inferior.Trebuia sa-mi trimiteti un mesaj pe PSN si faceam altul.Nu se va mai repeta,sory guy's.
nici eu nu m-am putut alatura voua aseara,dar am jucat cu altii,sa mai cresc si eu in rank,nu e problema ,eu nu ma supar,oricum imi dati bataitza si ma oftic.
intrebare:care e faza aia cand iti dau aia "grup invite" sau ceva de genul si pe radar ii vezi cu albastru?castig ceva?tre sa fac ceva anume?
Bitza, cand iti da cineva "grup invite" te invita intr-un squad. Echipa mare din care faci parte (ISA sau HELGANS) poate fi divizata in mai multe astfel de squaduri pentru o cooperare mai buna intre jucatori.
Punctele alea albastrui de pe radar sunt coechipierii tai din squadul respectiv:)
Daca faci parte dintr-un asemenea team ai unele avantaje:
-iti poti da respawn direct la pozitia liderului de grup
-iti poti vedea imediat coechipierii pe radar si ii poti ajuta daca este cazul
-aveti un canal privat de voice-chat
K Cata25 friendly fire va fi off pe viitor,cat despre mesaj pe forum, daca citeai putin mai sus pe pagina ai fi vazut ca am spus pe forum de vreo 2 ori ca fac server vineri seara la ora 21:00.;)
Am citit asta. Chiar am citit. Dar mulți intră să vadă dacă s-a mai postat ceva, nu se uită mai sus :)
Faci server si azi?
Da,o sa intru tot asa pe la 21-21:30 si fac server,va astept.As fi facut si acum ziua dar am ceva treaba si tb sa plec de acasa.
hey there fellas ! poate intru si eu in seara asta, inca sunt la Vinitaly in Verona dar plec acusica... che palle raggazi! sunt uber obosit dar sper sa reusesc sa intru :)
cheers! over and out!
Pot intra si eu in clan?
PSN DaRk_AndRei_RO