intru :)
intru :)
parca era duminica cel de 10vs10, ce s-a intamplat?
Nu stiu,dar l-am mai organizat odata. Killzone.com
inca doua: (koba's request)
Killzone.com
Killzone.com
Am pus 1000 valor ca poate dau join inca 3 clanuri,asa in ce clan strain se strang 10 oameni ca sa joace pe 10 valor?Si oricum nu cred ca se intampla ceva daca pierdem 1000 valor,ca se aproprie si mw2,si nici nu mai jucam asa de mult ca inainte.
Icerc sa ajung si eu la asta Killzone.com school:-B
orice-ar fi o sa fie fun=D>
stiu ca e cam tarziu, dar tin sa-l felicit pe AndReWqp pentru achievement-ul de News Master ! =D>
the News Dead Men :rulez:! he's greatest weapon is information...
@Enthroll multumesc mult pentru aprecieri >:D<, dar adevaratul meu obiectiv este de ajunge un Dead Men Master :evil: :gun:
joc si eu in meciul de 10vs10.
turneu 5 vs 5.semifinala castigata cu 7-0 si finala pierduta cu 3-4.ambele clanuri adverse au avut peste 500000 pct.
pacat ca nu ne-am adunat toti cu toate ca eram mai multi online
Au fost super distractive meciurile de aseara:),sper sa ne adunam si deseara la un mic party ca avem un turneu de 8vs8;)
opt oricum n-o sa ne strangem...
eu inca nu am internet... :wall::bash:
Scuzati ca ma bag in acest thread fara sa fiu membru al acestui clan, dar, nu vreti sa organizam niste meciuri CG vs random ppl? Un 16 vs 16?
16 vs 16 e prea mult. imi surade ideea:-? daca va adunati cel putin 5-6 oameni eu zic sa incercam. sa ne anuntati cand puteti ca sa ne strangem si noi.
Daca vreti jucam vineri sau sambata,dar intre noi pentru ca e mult mai frumos.Eu o sa intru daca e poate ne strangem pt un 4vs4 sau 5vs5.