La 22:00,4vs4.
La 22:00,4vs4.
am si eu o rugaminte la ofiteri(oricare). daca pt seara asta nu se inscrie pana-n ora 17 nici un clan la meciurile facute de voi sa inscrieti careva clanul la vre-un turneu care are deja mai multe clanuri inscrise.
am mare chef de pac-pac
adiandrei1 mai are puţin p�nă la C.I.C. şi...ia fiţi atenţi aici:
In seara asta la 22:00 este un turneu 6vs6,pe 200 valor.
Killzone.com
Eu cu ciprianoss si Clumunari cred ca jucam,mai vine cineva?
welcome noilor membrii DM-C :
- ReNeGaDe124
- crisan
>:D<<:-Ptrebuie să facem un killzone party pentru a-i sărbătorii.
I'm IN!!!!
LE: DM-C a devenit singurul clan de pe forum?
Deoarece cu siguranţă nu toţi din DM-C urmăriţi thread-ul de killzone 2, am zis să postez şi aici:
Warzone de 8 ore şi jumătate cadou de crăciun din partea GG pe data de 26/12 orele 10:00 - 18:30 GMT
Killzone 2 – Boxing Day Killzone Extravaganza – PlayStation.Blog.Europe
Name: BOXINDAYKILLZONE
Pass: forumfun
Ne auzim acolo :)
gata i am back on duty:evil: de acum inainte puteti conta si pe mine la meciurile din turnee. am si headset acum:D
Dead Men Clan s-a �mbogăţit cu...�n urma unor challenge-uri, mulţumiri ofiţerului Clumunari pentru că le-a organizat :*
Pacat ca toata lumea se joaca MW2 si au uitat de Killzone.Eu as juca numai Killzone, dar na, ce sa faci daca nu mai ai cu cine juca si singur nu mai imi place sa joc(public)...
Iti garantez ca daca se organizeaza ceva meciuri *care sa fie anuntate si pe forum* tot DMC-ul lasa MW2-ul si se baga la KZ (DMC-ul activ si inainte de MW2)
Este un turneu la 21:00,10vs10.Pana acuma suntem doar 4,eu,clumunari,ciprianoss si agent4ever.Mai vine cineva?
Nu promit nimic fiindca ma simt super nasol...cred ca am racit...daca nu adorm intru si eu.
azi? ma bag si eu, dar vedeti ca nu am mai jucat de mult :D. ne incalzim putin inainte?
Da,azi.Hai ca o sa jucam cu clanul de pe locul #6 sau #5.:D
o da... lol o sa fim mancare de peste. a mai jucat cineva killzone pana acum?
---------- Post added 04-01-2010 at 07:21 PM ----------
****, **** , ****.... am uitat ca i-am dat unui prieten kz2 :wall: si trebuia sa mi-l aduca azi. nuuuu.... :wall: :wall:
X( goood...sunal sa til aduca :))
consol3,kobayashy,renegade,nu jucati?
Acum vroiam sa ma anunt...:rulez:Da vin si eu si poate renegade daca scapa ca are ceva treaba:-SS
Sa nu radeti de mine ca nu am mai jucat KZ2 de vreo 2 luni.