sunt facute cu N95 :D dar sincer mai mult nu ai ce scoate in poze :)
din pacate minimul de 10 oameni nu s-a intrunit, drept pentru care live testul nu se va tine. cu parere de rau pt cei 2-3 care s-au anuntat.
cheers
Am pus si eu mana in sfarsit pe unul. Dupa cateva minute de citit instructiuni si setat sensitivitati am intrat in KZ2 si dupa 2 ore de single/multi am ajuns la urmatoarele concluzii:
E recomandat celor care joaca cu senzitivitate mica. Eu cum jucam counter cu sensitivitate 2, e de bine.
Ceva minusuri: are cel mai deranjant e ca sensitivitatea nu este aceiasi cand ai pusca la mana si cand o ai la ochi, cu luneta, dar te obisnuiesti destul de repede.
Materiale puteau fi de calitate mai buna pt pretu asta.
Butoanele sunt setate foarte bine, chiar imi plac, te obisnuiesti foarte repede cu ele.
Nu`i la fel de performant ca mausu de la pc dar e mult mai bine decat maneta de PS. Sunt multumit de el, si eu zic ca si`a meritat bani.
Nerecomandat celor care le place sa joace cu sensitivitatea mare.
Finaly no more :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall: cand aud de FPS pe consola!
Sper ca am acoperit cam totul.. daca aveti intrebari.. ask!
In Resident Evil 5 merge exact ca un mouse normal pe pc. Fara lag fara delay.
de unde l-ai luat si cat ai dat pe el?
E praf!!!
Aceiasi constructie si materiale ca si la v.1.
O rusine de scula la pretul ei.
Sa inteleg ca l`ai incercat?
Eu zic ca meritat toti banii.
Nu numai ca l-am incercat, m-am si saturat de el.
Tot Dualshock3 este mai sfant decat orice. :D
Intr`adevar calitatea materialelor e praf, materiale sunt extrem de proaste dar ceea ce stie face sa isi merite toti banii. Mult mai repede te obisnuiesti cu el decat cu un Dualshock la un fps iar dupa ce te`ai obisnuit nu te mai opresti din headshoturi.
ok..o sa fie viitoarea mea investitie...fight stickul tre sa imi vina prin iunie pentru sf4..iar pentru killzone 2 ...resistance 2..bag un fragfx2..o sa ii dau o sansa
Apropo FragFx vine cu o carticica care ar trebui citita inainte sa vezi cum se regleaza sensitivitatea.
am cumparat si eu acum cateva zile FragFx2 si dupa cateva ore bune n-am reusit sa joc killzone2 la fel de bine cum il joc cu controlerul ... e adevarat ca nu prea am jucat la viata mea FPS pe calculator (cu mousul)
poti sa-i programezi comenzile asa cum iti doresti, e complet... dar pentru cei care s-au obisnuit sa joace comod, in fotoliu, cu controller-ul... NU-L RECOMAND. Eu regret ca am dat banii pe el
si eu mi-am cumparat frag fx v2 si mi se pare foarte util. bine, eu eram un jucator inrait de cod si battlefield pe pc si mouse-ul pe ps3 era un must have. joc battlefield bad company online acum si sunt de obicei sniper. acum cu frag-ul pot sa fac kill-ul de vreo 3 ori mai repede decat cu controlerul.
unde e 290 ron oficial? eu singurul loc in care l-am vazut la vanzare a fost carrefour la pretul de 368 ron
nu s-a mai adus ;) nu renta
pacat, mi se pare un gaget util. poate macar frag fx pro sa aiba succes mai mare la noi