MAG Review | PS3 | Eurogamer
Printable View
Tare mesajul lui @yamstersg :))
http://www.youtube.com/watch?v=H_FEbTO8udg
Impresionant. No lag, no framerate drop.
Felicitari Zipper! =D>
Daca joci cu "Friendly fire: on" e dezastru .:)
il are cineva sa ne spuna niste pareri ?
Zipper: Nothing to stop 256 players on screen at once… PlayStation University
Quote:
There isn’t another video game on consoles that can stretch to 256-player online multiplayer, with the greatest generally being 64. So to the question of whether it would be possible to have all these players on screen at the same time in M.A.G., Luisi responded:
“It is. There’s nothing to stop people, other than their need to shoot somebody else. But if you had a truce, if you got all 256 people who can all stand in the same area, it is possible.
I don’t think it’ll ever happen, because there’s always that one guy who has to throw a grenade…and once that starts, that’s it. We have done it in our internal tests and everytime somebody has to do that.” Luisi adds, laughing, “It’s been really challenging.”
ign quote
Quote:
Yeah, you can have 256 players all battling it out at once, but due to the way the maps are designed, and due to the squad system, it never feels like there are that many players. In fact, you'll be lucky to see anyone outside your platoon, and if you do, it means either they or you are doing something wrong.
Corect, dar ma gandesc ca ar fi extrem de amuzant sa ne adunam 120 de pe consolegames si sa facem si noi un stampede de genul celui de mai sus :tooth: :evil:
Corect, dar tu nu ai inteles ca jocurile fara auto-aim si one-button-driving, nu se vand. Sa zicem mersi daca vom fi 10 (la inceput). Eu personal, vreau SA VAD acest joc, iar daca mi se confirma ce afirma Zipper, merita tot suportul nostru. Asemenea "proiecte" nu trebuiesc judecate si ucise din fasa. La fel si cu Heavy Rain, Eye-Pet, etc. Inovatii, poate este mult spus, care ies din tipar si care merita apreciate, in locul hoardelor de zombie care alearga spre pusca ta.
am comandat si eu jocul de la web ,maine sau poimaine ajunge si vreau sa stiu daca face cineva un clan si la ce factiune ?
Asteptam pareri.... eu chiar as vrea sa il cumpar...B-)
Eu personal sunt de parere ca au dat-o in bara cu BETAul. Eram foarte hyped referitor la joc, era un must have pentru mine pe 2010. Asta pana cand am jucat BETAul, care m-a dezamagit teribil. Sper sa apara mai multe informatii despre joc aici pe forum.
@ffocus am vazut ca jucai MAG, ne lasi si noua cateva pareri despre joc pls?
La primul contact, dupa 4-5 ore de joc, imi place enorm. Am avut placerea sa joc sub comanda lui Recs14, care s-a dovedit un lider foarte bun. De fapt aici este tot secretul, un lider bun iti transforma total (in bine) experienta in MAG. Senzatia de razboi este foarte puternica, iar in unele momente devine coplesitoare. Mai stiti secventa din MW2, la inceput, cand patrulezi in Humvee prin oras si esti atacat? Sau finalul din Killzone 2, pe scarile lui Radec? Asa este tot timpul in MAG. In timp ce alergi spre obiective, simti cum creste intensitatea luptei, gloantele zboara pe langa tine, artileria iti decimeaza squad-ul, te rogi sa ai medici pe aproape, parasutistii cad pe unde apuca....it can get epic.
Repet, totul, dar TOTUL, se bazeaza pe echipa. Ca Rambo, nu rezolvi absolut nimic. Skill tree-ul este foarte bine facut, in sensul ca efectiv simti fiecare lucru deblocat, nimic nu este inutil, bagat doar sa fie la numar. Am inceput cu Raven, poate si pentru ca se afla momentan in dificultate, in acest razboi, fiecare victorie fiind mai dulce. Hartile sunt bune, practic camping-ul fiind inexistent. Lag zero. Chat-ul functioneaza foarte bine, era si culmea tocmai aici sa nu stea bine. Grafica este putin imbunatatita fata de versiunea BETA. Din momentul in care apesi DEPLOY, nu cred ca dureaza 15-20 de secunde pana sa inceapa jocul.
Good job Zipper, good job. =D>
Il iau si eu.Merci.
Si eu l-am luat ieri, sunt lvl 6 momentan....ce pot spune joc destul de bun!Si asa e o nebunie totala la 64 de jucatori....dapoi la 256...nu vreau sa imi imaginez cum va fi :)). Cei care il joaca add me pls psn: Tjay23 :D