Super, ar mai fi cateva chestii de rezolvat, dar macar le iau pe rand si le rezolva.
Printable View
" specific camo (Spyder for Raven, Hazard for SVER, and Bulldog for Valor) are now accessible to any and all MAG players in North America starting today, March 11. "
cu asta si au batut joc de cei care si au luat collector's edition ( parerea mea )
Sa stii ca eu am collectors dar ii de EU si nu puteam folosi contentu pe contu de US pe care l-am deblocat, asa ca nu ma supar...dar in general asa ii cum zici tu, oricum pretul collector's ed a fost cat ala normal diferenta de 10lei....tot nu ii asa mare tzeapa.
nu e vorba de teapa cat e vorba de respect pentru cel ce alege sa ti bage mai multi bani in buzunar
---------- Post added 13-03-2010 at 12:56 AM ----------
mi se pare de prost gust sa zici "imi dai cu n mai mult si beneficiezi exclusiv de elementul/serviciul x " iar dupa un timp sa nu mai conteze
E cu 10 lei mai scump... adica fix cat costa themes-urile... so shhh...
nu e vorba de bani , e greu de inteles ? e vorba de gest .
Salut!
Am hotarat sa scuip banii si sa imi iau o copie de MAG. As vrea sa joc cu voi online dar nu stiu ce zona ar trebui sa cumpar. Daca imi iau zona 1 o sa trebuiasca sa joc pe servere din US? Voi in ce zona aveti jocul, in cea mai mare proportie?
Mersi!
Zona nu conteaza, eu am zona 1 si mobu are zona 2 si jucam impreuna foarte mult... iati zona 1 pentru DLC-uri :P
Eu am zona 3 si e totul Ok.
First MAG DLC Free, Coming Next Week – PlayStation.Blog.Europe
Quote:
Dubbed the “Trooper Gear Pack,” our first DLC addition to the MAG universe will offer a number of cool goodies for veterans and first timers alike. Out of everything in the pack, the most popular will likely be the oft-requested “Flashbang Grenade” that can be used to confuse, disorient or distract your enemies in a single throw.
Of course, there’s more to the Trooper Gear Pack than Flashbangs. We’ll also be including new special edition Light Machine Guns for each PMC. Raven’s APEX 100SE, SVER’s RTK-74 Vla, and Valor’s Mk 46 Mod 1 weapons will provide both a new look for your favorite LMGs and a number of performance adjustments as well.
The last element of the pack will be two additional uniforms – “Trooper Dark” and “Trooper Light.” Available to all three PMCs, these uniforms are specifically designed for urban and interior combat situations and give you two more aesthetic options to diversify your character with.
Flaaash! Go! Go! Go! De cand asteptam asa ceva, mai ales pentru hartile SVER pe defense.:evil:
Cine se intoarce la MAG, eu cam am pofta dar fara romanasi nu e asa de fun. Hai sa ne mobilizam putin, m-am cam saturat de BC2
In curand ma reintorc cu siguranta si jucam si MAG! Trebuie numai sa ne strangem :D
Si eu am chef de MAG. Incercam sa ne adunam mai pe seara?
Ma bag si eu!
si eu