Salut și sărbători fericite tuturor.Sunt nou în această comunitate.Am vrut să-mi iau un ps3 la mână a doua, dar băiatul a vândut-o și mi-a recomandat să încerc pe aici.Am găist mai multe console, nu de aici, dar am găist.Am un buget de 600 de lei și nu știu ce să aleg între o consolă ps3 super slim 12GB(650 lei) la mâna a doua, dar cu garanție sau o consolă ps3 slim 120/160GB la mâna a doua fără garanție (600 lei).Eu vreau să-mi iau un ps3 numai pentru GTA 5, însă știu o grămadă de jocuri pe care le-am terminat pe PC cu chiu cu vai (cerințe minime) și care merg și pe ps3 (L.A Noire, Mafia II, COD etc).Dacă îmi iau ss-ul de 12GB, pentru GTA 5 am înțeles că trebuie să-i pun un hard (ăla mai costă 100-150 lei).
Și nu știu ce să fac...ori să-mi iau un ss de 12GB cu garanție și să-i pun hard prin ianuarie-februarie când mai fac rost de bani, ori să-mi iau un slim fără garanție, sau să mai aștept până pe 29 când apare ps4, poate s-or mai ieftini astea.
Am auzit de YLOD și d-asta mi-e frică să-mi iau fără garanție.Slim-ul e chiar așa vulnerabil?Sunt nou în "ps3 world" și nu prea știu, ajutați-mă.