-
Playstation Network is currently undergoing maintenance !!! WTF!? Noi cand ne mai intalnim? Are careva idee cat dureaza asta?
-
:O this sucks , deobicei dureaza cam vreo 30 min / max o ora , sa speram ca nu dureaza mai mult
-
=))))
Parca zeii nu ne doresc :P
-
eu cred ca au aflat cei care se ocupa cu store ca avem noi meeting si s-au speriat asa tare incat au facut ceva sa nu mearga in seara astalol
-
PSN este on, nu stiu de ce va plangeti pana nu vedeti cu ochii vostri. Eu va astept in COD5!
-
-
Am jucat eu si cu Jackyraiden . A mai incercat si istrategie si cu alexciprian sa intre dar le dadea eroare cand vroiau sa intre in Cod5 multiplayer . :( Sper ca data viitoare sa fim ceva mai multi . :)
-
Dracu sa-l ia de nu imi venea sa sparg consola. De fiecare data cand dadeam acolo la Play Online imi zicea: "Unable to connect to Authentication Service (Error 34)". Nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu...
-
Nu stiu ce implica aceasta eroare, dar sper sa fie ceva de la ei si sa o rezolve cat mai repede.
-
Amandoi ati avut aceeasi eroare? Atunci clar e de la ei .
-
Da. Eu prima data m-am speriat ca mi-au dat ban de la COD5 sau mai stiu eu ce.
-
Eu am stat 25 d min, am vazut ca psn-ul e jos si nu-si revine si atunci am plecat :P Scuze echipa :(
-
Cine vrea sa joace in doubles sa imi dea un mesaj sa pot sa ii dau invite in echipa pe gamebattles si sa putem sa facem ceva. Se pare ca nu suntem asa multi cum am sperat dar nah, o sa facem ceva :)
-
-
Quote:
Originally Posted by
istrategie
Ma bag eu. Cand incepem?
ai invite, incep sa caut meciuri acum
-
Deci, vreu meci ceva in viitorul apropiat ?:D
-
am dat 2 challenge-uri.
Raspuns e pending inca
-
-
pai unu am vazut ca a dat decline... eu o sa tot incerc
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:57 PM ----------
CoD WaW Clan looking for a friendly - Call of Duty 4 Forums
Daca se poate sa mai gasiti si voi ceva asemanator, Dumnezeule ce mult m-as bucura. Nu vreau sa fiu singurul care ma implic
-
Vreau si eu in clan aici!