cand sunteti disponibili ?
Printable View
Acum
multumesc lui drati71 pentru ajutorul dat la trofeele: Complete 10 Timed Challenges si Invite a friend to join you in Paradise City
... inca am nevoie de 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium... cine e dornic ?
Te ajut eu cu placere :P vineri e ok?
da, multumesc
Who's in for tonight 22.00?
1.walky7
PS: Fully reloaded headset needed:D
eu ma bag, dar nu am headset
Haideti mai,nu mai vine nimeni?:(
Ma bag eu :) trebuie sa am cont de RO ? :p
nu trebuie cont de RO . ( personal , joc pe UK)
Atunci e bine pe cine sa adaug , sau cum sa va gasesc :)
Who's in for tonight 22.00?
1.walky7
2.ineedmoney93
... deocamdata
si eu
Jun1or4u
woauuuuuu... abia astept ceva bun, indiferent care DLC o sa-l faca sigur va fi ceva bun.:)
Criterion Games tease new 2010 title | The Lost Gamer
Ar fi bine daca ar iesi un nou Burnout.Quote:
Criterion have today teased that they have a new title coming in 2010 via Twitter, stating “2010 will satisfy our increasing desire for travelling at a rate of high velocity….or words to that effect…”
Whether this will be a new Burnout title or perhaps a new IP, or a more obvious cryptic message regarding the next Need For Speed title. We’ll just have to wait and see – what are your thoughts?
Dar pana atunci poate scot ceva de aici "Take A Look At What You Could Have Won..."
Toate cela 7 puncte ar fi ceva de vis...;)
PS
Esti cumva fan Burnout? Da add sa vad cum stai!;)
Nu mai am jocul:(.
salut ...am achizitionat si eu Burnout Paradise ultimate box PS3 si vreau sa va intreb daca se poate juaca in 2 pe acceasi consola , pentru ca vreau sa ma joc cu un prieten ...daca se poate ziceti-mi cum va rog ..multumesc !!
Se poate juca cu addonul PartyPack maxim 8 jucatori. Cu o maneta aveti de facut diferite misiuni, pe rand, si cine are cel mai bun timp sau care indeplineste misiunea mai bine ala castiga! ;) Te astept si online;)