crysty_rupuk
seara sunt online
Printable View
crysty_rupuk
seara sunt online
mai , care are chef sa se relaxeze la un takedown ? :D
As intra eu, dar incepe F1. Eventual dupa.;)
daca se aduna gasca si mai punem si un microfon la bataie..parca pe seara ar suna bine zic eu..:P :rulez:
Se anunță un nou titlu Burnout: Burnout Crash!
Ar fi si timpul, il astept cu nerabdare! >:D<
Are cineva chef de un joc azi maine??? Mai ales ca e gratis pentru 30 de zile pentru cei ce nu il au deja. Sunt de gasit pe cjquest. Am pus deja casca bluetooth la incarcat :P
Cred ca toti o sa l avem ;)
ma bag si eu marti
Expertul va urmareste, cum va vad hop si eu...;)
Pot importa savegame ul din Burnout Paradise The Ultimate Box (aveam 95% complete parca) in Burnout Paradise simplu (asta de l am primit moca cu PS Plus) ?
Nu stiu sigur dar invers nu merge sigur.
@drati71 hai ca noi suntem online :P
cjquest friends only :P
ma bag si eu, dati-mi si mie add la PSN comingSEBA
Cand era mai frumos uite ca a picat conexiunea si nu ma mai pot conecta la serverul EA
ma bag si eu in seara asta, add me PSN ID: AlexCiprian
A iesit super in seara asta. Poate in zilele urmatoare ne strangem mai multi forumisti. :)
Am si eu o intrebare...
Am download-at jocul de pe contul de UK din PS PLUS. E gratis pe PS PLUS si inteleg ca atunci cand se termina peroada PLUS nu il voi mai putea juca...
Asta inseamna ca trebuie sa fiu abonat PLUS ca sa pot juca... nu?
Pe contul de Romania nu sunt abonat PLUS(neexistand Store) si totusi am putut juca...
Voi mai putea juca pe contul de Romania dupa ce imi expira perioada de Plus pe UK?
Nu o sa mai poti juca dupa ce expira PS plus decat daca reinnoiesti ulterior abonamentul. Parerea mea e ca nu se merita sa dai banii pe PS plus doar ca sa imprumuti jocurile, pentru ca defapt doar asta primesti in mare parte, jocuri cu imprumut. Iar Burnout Paradise il poti cumpara la un pret foarte mic, in jur de 40 de lei,