-
Problema cu PS3
Salutare am achizitonat de curand un PS3 slim si am o problema , nu pot sa joc jocuri online imi da o eroare ,zice ca e o problema la network si nu se conecteaza ,mentionez ca am bagat in consola cablul de net si pot intra din consola pe internet , dar cand intru in orice joc nu ma lasa sa joc online.Va multumesc
-
-
nu cred ca e un cod anume , verific si iti spun.
-
trebuie sa faci anumite setari din consola cand bagi direct cablul de net in consola..depinde de la ce agentie ai net-ul..rds sau upc..sau care or mai sunt..la rds parca e ppoe sau ceva de genul..daca aveai cablul dintr-un router..nu era nici un fel de problema..
-
De la UPC am cablul , am si Wi-fi ,e mai simplu cu wifi?
-
Spre exemplu la PES 2014 imi spune :
you must sign up sony entertainment network
Trebuie sa mi fac cont ceva ?
---------- Post added 29-01-2015 at 10:35 ----------
La Street forces dupa ce se instaleaza cand intru in joc imi apare aceasta eroare .
Your game data is incopatible with this version of the game. Please sign into playstation Network and complete the patching procese to continue.
-
pai nu ti-ai facut cont de psn?
-
nu nu , trebuie sa creez contul din PSP nu?
Settings /PlayStation®Network /Sign Up - am citit pe net si cica asa ar fi pasii de urmat nu?
si apoi dupa ce fac contul intra automat in cont cand deschid psp nu ? sau trebuie sa iontru in cont de fiecare data cand dau drumul la psp?
Merci mult
-
poti sa-ti faci contul direct de pe consola si ai o optiune acolo sa se logheze automat de fiecare data cand deschizi consola daca vrei
-
ok merci ,mult
---------- Post added 30-01-2015 at 08:39 ----------
Am rezolvat cu crearea contului ,insa acum am o alta problema , merge foarte greu sa descarc update -urile necesare jocului si merge pana la un anumit punct si se blocheaza , in prima faza am crezut ca e de la viteza netului dar nu cred . Stie cineva ceva setari de net sa merga mai repede daca exista .(La Special Forces -CD-ul fiind nou , iam dat sa se instaleze si imi apare : "Receiving Updates 1/3 " si deabia am descarcat pasul 1 dupa vreo 30-40 min si apoi la pasul 2 sa blocat a murit si am repetat de cateva ori si tot asa face si nu stiu ce sai fac HELP ME .Multumesc mult
-
Ai suficient spatiu liber pe consola?
-
-
Daca ai wifi, incearca pe cablu direct