Eu aveam un calculator mai .. crappy ... 64 placa video,512 rami si ma rog ... Mi s-a parut ca are o grafica buna. :)
Soooo many games.
Bully Scholarship Edition
din cate cunosc eu The Warriors a facut ceva valva in lumea gamerilor,mai ales ca la toate review'urile a primit peste 8,asaca eu nu asa baga the warriors la categoria jocurilor sub apreciate:)
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
culmea culmilor,versiunea pc e varza,cea de 360 e ok
Family Guy. Este amuzant și te ține destul de atent la tv. Recomand.
GOD HAND
clar ...Okami (desi eu l-am terminat pe Wii, dar am inteles ca versiunea ps2 e un pic mai buna)
Total Overdose !!! Nu inteleg cum de are note asa de mici pe Gamespot , jocul e incredibil , are ceva care te tine lipit de monitor/tv .
Eu l-am jucat pe PC dar cred ca si versiunea de PS2 e tare ! Il recomand !
Fahrenheit. inca ramane cel mai bun joc ever pentru mine. si da, am jucat mai mult de 2 jocuri la viata mea :D
Eu ti`as sugera Jak 3 :D
Rouge Galaxy,seria Jak&Daxter si Ratchet,Burnout Revenge,Black,Bully,God Hand,Okami,God of war 1,2,Ico,Shadow of the Colossus :D
pffff...era un thread in care cineva cerea pareri de jocuri de ps2 si am scris din greseala aici....my fault,sorry:wall:
micro machines
@zappoo God Hand bv. ca l-ai mentionat. E un joc bun, foarte amuzant, are multe multe faze amuzante in el. Deci e un joc care il recomand.
ICO e un joc foarte bun dar neapreciat de masa (multi nu au auzit de el ) dar e bestial.
De Prince Of Persia nu a mentionat nimeni (toate 3 ) e jocul care a revolutionat jocurile. Daca nu se facea 3-ul poate god of war nu ar fi fost asa fain si dupa GOW restul jocurilor care s-au inspirat imediat dupa el. Dar defapt POP a fost cel care a revolutionat.
Fatal Frame e un joc care nu foarte multa lume l-a jucat, dar e ..... bestial, un joc care te tine cu sufeltul la gura.
Ar mai fi dar nu prea mai imi vin in minte la ora asta.
as recomanda tare mult Genji de ps2:evil:. super adevarat. dar nu foarte multa lume il apreciaza.X(
@Dark Wadder Genji e bestial. Tin minte cand l-am jucat eu... nu m-am dezlipt de PS :) E foarte fain...