imi puteti zice si mie va rog jocuri de ps2 cu pistol?
Printable View
imi puteti zice si mie va rog jocuri de ps2 cu pistol?
Hmm, din categoria "light-gun" games, imi aduc aminte cu drag de Time Crisis (2 si 3 parca au fost mai interesante), Virtua Cop, Ninja Assault, Vampire Night... Daca mai mi-aduc aminte, mai postez. Oricum nu sunt foarte multe si nici nemaipomenite.
Time Crysis 3,Gun,End game, astea sunt titlurile pe care le stiu eu.
resident evil: dead aim, dpdv al controlului un pic cam enervant, dar e un re.
off-topic : imi ziceti si mie cum e sa te joci cu acel pistol??se merita sa cumpar?
daca te astepti ca pistolul de ps2 sa functioneze ca wiimote-ul sau sa fie 10% la fel de fun in jocuri sa nu-ti iei. sunt vreo cateva jocuri mai rasarite cum ar fi timecrisis-urile. eu m-am jucat re: dead aim dupa ce ma jucasem re 4 pe wii :D si vreau sa zic ca dezamagirea a fost destul de mare. fiind fan re am continuat sa impusc zombie totusi. :D
se mai gasesc pistoale de cumparat pt ps2?
cred ca da. foarte putin probabil sa gasesti noi, incearca sa vorbesti cu robertdinu.
daca te intereseaza am un pistol nou de vanzare cu recul,mufa usb si playstation2 , resident e naspa dar seria time crisis e ok de jucat id yahoo: adistnsc43
Silent scope ... alta serie care se joaca "cu pistol"
eu le mai stiu pe astea trei: Endgame, Guncom 2, Gunfighter 2 - Revenge of Jesse James
vand 8 jocuri ps2 toate la 400 ron.
conflict -global storm, deus ex, bujin gai, red ninja, killzone1, dark miror, 24, god of war.
y mess mario_77_ro
0735520311