-
OMSI - Bus Simulator
Mai e pasionat careva de autobuze?
:-B
Cand eram mic eram un pic obsedat de autobuze... si cand mergeam cu ele stateam cu nasu lipit de geamul soferului.
2 nemti pasionati au scos simulatorul asta care mi se pare absolut genial.
Foarte modabil, deja se gasesc harti si skinuri pentru el...
Destul de complex, cu un manual de vreo 150 pagini si un feeling de zile mari...
si o mica mostra din chinuiala mea de a-l invata:
http://www.youtube.com/watch?v=ohMIgmiOzmE
-
Foarte interesant ...il joci cu volanul? sau cu mouse- tastatura.
Sincer...eu la nivelul asta de detaliu m-am asteptat de la Gran Turismo 5. Pun pariu ca la nemti nu le-a luat 6 ani sa faca omsi.
Totusi e foarte complex si nu stiu care ar fi gradul de satisfactie :). Oare daca mergi cu un Bus adevarat o sa il poti manevra dupa ce ai invatat 1000 butoane ?
-
il joc cu g25.. desi avand cutie automata nu se foloseste ambreiajul, deci merge ok orice alt volan.
e greu pana il inveti, insa dupa aceea eu il gasesc relaxant :D
traficul este in functie de ora pe care o alegi.. pe la 16 de exemplu stai in niste ambuteiaje de toata frumusetea, pe cand la 23 e o placere. :)
se poate seta orice tip de vreme, de la soare pana la ploaie... de la vara pana la o super ninsoare in toiul iernii.
iti intra in obisnuinta... dupa ce am jucat prima data vreo 6 ore, a doua zi nu mai stiam sa merg cu masina :))
iti formezi alte repere si ti se schimba reflexele.
-
Numai nemti pot face simulatoare atat de grozave
-
Niste sfaturi ?!
Am probleme cu fps-urile, pe harta pe care joci tu, Berlin-spandau am cam 10 fps.
Pc-ul nu este asa performant, dar cu " load of pc 2006 " am 10 fps-uri.
pc:
cpu: q9400 @ 2.7 Ghz
gpu: 8600 GT 256 mb pe 128 bit, si bandwith de 31 gb/s ( umpic de oc )
ram: 2gb
O fi ramul sau placa video devina ?...placa video am studiat si este folosita cel mai mult 40%-45%.
-
Ce ai patit la 15:53? :))
-
-
Nu te plictisesti? :) adica ce satisfactie ai dupa 50 mins de facut statii?
-
neah, pe mine ma relaxeaza...
ca si zborurile in flight simulator. ;;)