Bun pretul pentru pack-ul GTA, e si pacat sa nu-l cumparam :D
Printable View
Bun pretul pentru pack-ul GTA, e si pacat sa nu-l cumparam :D
Goddammit, n-am rezistat :|
Am mai luat si eu una alta:
Thief din oferta Alex
Cadou de la var'miu ;Aseara eu ma jucam Gta 4 pe PC, iar el Gta V pe PS3 (care de fapt e al meu) :)) funny experienta .
OFF: Pozele-s facute ieri ,dar nu-i bai.
THIEF ! And it`s awesome <3 !
Penny Arcade's
Attachment 217461
:D
Update!
- Diablo III: Reaper of Souls Collector's Edition (PC)
Cum ti se pare editia asta ? Ma bate gandul sa o iau si eu dar mi se pare putin cam cheala fata de alte jocuri.
Sincer sa fiu nu stiu ce raspun sa-ti dau (inca) pt. ca, deocamdata, n-am timp sa ma joc. Sa termin cu TITANFALL si bioshock infinite burrial at sea ep 2 apoi mai vad ce si cum. Dar imi place ce contine :)
Reaper Of Souls o sa il iau clar ca stiu ca este "Blizzard Quality" dar editia asta mi se pare "same game in fancy box".
Hmm o sa vad eu , merci de raspuns :) Cand te apuci de el sa imi dai PM sa jucam daca vrei :P
Yeah well... am luat pana la urma la 25 lire digital de pe cdkeys :)
Waiting for the 4th.
|l| DIABLO |l| :evil:
BTW, a primit cineva tricou de la Altex la lansare?
Fifa 14 - Origin (*nu recomand g2a pentru key-uri, cel putin nu prin g2a shield.. pe langa faptul ca am dat 1 EUR in plus pentru acest shield, am fost nevoit sa astept aproape 2 ore pana am intrat in legatura cu un angajat pe chat, care a vrut sa se asigure ca activez cheia)
Clasic ! :)) 3 euro Steam
Ia-l neamule, doar 5EUR:
Attachment 218600
Acuma stau dupa ei sa intre in stoc.))
Hai si cu Pcu sa fie echipa completa ! Multumesc userilor tudyniuz si buyk pentru recomandarile in ceea ce priveste placa video .