-
Emulare PS2 pe PC
Vreau sa joc jocul Metal Gear Solid 3 care momentan este exclusiv PS2,dar nu am nici PS2,nici PS3 compatibil.Asa ca m-am gandit sa folosesc un emulator.Intrebarea mea este daca va putea functiona pe PC-ul meu.
Acesta este PC-ul meu:AMD Athlon 64 3000+,1.8 Ghz,512MB RAM,NVIDIA Geforce 6600GT 128 MB.
Va avea probleme PC-ul?(am auzit ca unora li s-a stricat cand emulau pe el)
Stie cineva de unde pot inchiria PS2 daca emularea nu este posibila?
-
Eu zic sa nu te agiti cu emularea... De la bleem incoace s-a trecut la reverse engineering, si din pacate nu cred ca exista joc sa mearga ok 100%. Incearca cu PCSX2 Playstation 2 emulator - News dar cred ca cel mai bine imprumuti un PS2 si te joci linistit. Stiu ca era cineva pe Bazar care inchiria console, dar cred ca erau PS3-uri non 60GB... Give it a try !
-
Am gasit de unde sa inchiriez,dar mi se pare cam scump la 50 lei/zi + jocul.Eu intreb daca o sa pateasca ceva PC-ul de la emulare,ca daca nu il joc cum o fi acum si astept 3DS-ul sau MGS Collection.
-
Cum Dzeu sa-ti ceara 50 lei/zi + jocul la inchiriere de PS2... cand gasesti PS2-uri si cu 200-250 RON. Eu zic sa cauti mai bine pe aria de Bazar.
Cat despre PC-ul tau, n-o sa "pateasca" nimic de la emulare... doar ca nu va emula... atata tot :D