Stiu ca au mai fost deschise mai multe thread-uri cu acelasi subiect, dar am si eu nevoie de sfaturi fiindca nu ma pot hotari. Vreau sa-mi iau un alt tv, iar singurii parametrii exacti sunt:
-buget 3000 RON;
-diagonala 101 - 106;
-va fi folosit la filme full hd (mediaplayer+calculator), rds - hd, iar daca imi va placea cum va merge, voi conecta si ps 3-ul la el.
Avand in vedere faptul ca va fi folosit cu precadere la filme, eu ma gandeam la ceva cu led, ceva de genul Televizor LED Samsung, 101cm, FullHD, 40D5000 UE40D5000PWXBT - eMAG.ro sau Televizor LED LG, 106cm, FullHD, 42LV3550 42LV3550 - eMAG.ro Televizor LED Panasonic, 106cm, TX-L42E3E TX-L42E3E - eMAG.ro. Aici as dori ceva pareri, daca se merita cu led sau nu, avantaje sau dezavantaje, etc.
Momentan am ps3-ul conectat la monitor samsung T240. Acasa mai am 2 lcd-uri, unul mai vechi Samsung de 82 hd-ready si un LG de 94 (full hd), dar sincer nu mi-a placut de loc cum se vad jocurile pe ele.
Scuze pentru greseala din titlu, dar nu mai pot edita, daca se poate un admin sa corecteze......