Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 74 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #1161 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Un TV nou pentru consola mea!

    Bravo, o alegere excelenta, best gaming tv alaturi de C1.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #1162 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Din cate vad eu, nu a mai fost la pret mai mic de 4999 lei, cel putin la eMag.
    Sau poate a fost cu ceva extra vouchers/reducere de moment.
    A fost la altex cu cod reducere de 10%! https://forum.softpedia.com/topic/10...#entry27941864

  3. #1163 SP
    Member lucicleric's Avatar
    La 5000 de lei e pomana curata. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.

  4. #1164 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Se merita sa trec de la c8 la cx ?

  5. #1165 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Se merita sa trec de la c8 la cx ?
    La C1 se merită mai bine.

  6. #1166 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Din cate vad eu, nu a mai fost la pret mai mic de 4999 lei, cel putin la eMag.
    Sau poate a fost cu ceva extra vouchers/reducere de moment.
    scuze de offtopic, dar de pe ce site/aplicatie ai datele respective? vreau sa-l folosesc si eu cand cumpar ceva.

  7. #1167 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Se merita sa trec de la c8 la cx ?
    Eu zic că nu! Daca totul este in regula cu televizorul tau nu ar avea rost un upgrade, de fapt nici nu ar fi un upgrade. De la CX in coace LG a scos si suportul pentru track-uri audio DTS, luminozitate mai bună în HDR/Dolby Vision ma indoiesc că ar avea așa că pentru ce? Dacă chiar te mănâncă mai așteaptă măcar până la anul, probabil au să pună si pe seria C panourile Evo care acum sunt pe seria G, cică au cateva sute de niti in plus.

  8. #1168 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mi-a ajuns ieri LG 55CX. Am ajuns seara acasă, eram cu doi prieteni cu care nu ma mai văzusem de mult timp și am zis ca dacă tot ne-am văzut la o seara alba, sa facem un trio lan party de Warzone, în acest fel voiam sa vad și cam cât de mare a fost saltul în calitate de la televizorul vechi, Sony 55XE70, ele fiind unul lângă altul și rulând același conținut. Îți poți da seama foarte bine când în Warzone ambele sunt pe același jucător ca și spectator.

    Aveam așteptări mari de la acest televizor. Calitatea imaginii este peste așteptări, este absolut incredibilă însă în alte aspecte a fost ușor dezamăgitor pentru o prima impresie.

    Am testat aseară cat de cat amanuntit pe el RE8, Metro Exodus, Warzone si putin Doom Eternal. Calitatea imaginii este clar cu mult peste televizorul precedent, in special la scenele unde predomina negrul. In RE8 este o bucatarie cu o oala de ciorba care arata incredibil, aproape fotorealistic. In jocurile foarte luminoase si cu tenta vivida, de exemplu Doom Eternal, diferenta nu este atat de mare ca si in jocul precedent insa tot este vizibila. Am vrut sa testez si VRR intr-un joc care nu atinge chiar 120fps, Warzone. Jucat cu VRR este un deliciu iar fara este un chin, se observa clar frame-drops-urile si cum agata.


    Partile negative observate de mine:


    1. Stiam ca nu are DTS insa ma asteptam ca Dolby Digital sa functioneze fara intarziere. Il am legat la un Sony N9200 iar singura varianta de a avea 5.1 este sa il dau pe Dolby Digital. In acest caz este un mic delay deranjant, in special in shootere. In modul stereo functioneaza corespunzator insa vreau sa ma folosesc in continuare de Home Cinema. Nu am gasit pana in momentul de fata vreo solutie.

    2. Mi s-a intamplat sa nu mai preia deloc sunetul de la XSX in amplificator, sunetul functionand numai pe aplicatia youtube a TV-ului. Dupa un restart si-a revenit.

    3. Au mai fost trei chestiuni ciudate:

    a) eram intr-un joc si am apasat butonul Guide si pe cel de meniu aditional. Cand faceam selectia optiunilor din chenarul central, se observa ca si cum luminozitatea ecranului se schimba simultan cu optiunile pe care le selectam.
    b) am mai avut o chestiune ciudata cand am testat BF4 in 120fps, cand am iesit in dashboard aratau toate optiunile cu chenare albe si imaginea simteam ca palpaie.
    c) cand am iesit dintr-un joc televizorul imi afisa ca nu exista semnal insa consola era pornita. Am scos cablul HDMI si l-am reintrodus, la fel era, fara imagine. Solutia a fost o resetare a consolei.

    Sunt sanse mari ca aceste chestiuni sa fi fost din cauza consolei insa mi s-a parut bizar ca pe televizorul vechi nu am intampinat niciuna, intr-adevar, jucam si fara atatea optiuni care probabil au amestecat lucruruile.

    4. Ecranul reflecta mai mult mediul inconjurator insa aici sunt sanse mari sa fie din cauza mea fiindca nu i-am dezlipit acel abtibild lucios de protectie care este atasat pe ecran. Nu sunt foarte sigur daca il pastrez, daca il voi da inapoi vreau sa fie cu fiecare folie ca venit din fabrica.


    Vreau sa precizez ca aseara eram foarte obosit dupa o seara nedormita si probabil nici eu nu am sapat indeajuns prin meniuri sa rezolv problemele. Chestiunile de la punctele 2, 3, 4, probabil nu erau in totalitate din cauza TV-ului insa chestiunea cu sunetul este foarte dezamagitoare. Trecusem peste faptul ca ca nu pot rula filme cu DTS insa problema este data de delay-ul de la Dolby Digital.

    A fost o relatie de super-love cu putin hate. Trecand de la un 4K HDR IPS la imaginea acestui TV este un clar un salt considerabil. Inca nu i-am desigilat niciun accesoriu, exista sanse sa ii fac retur. In caz ca voi face acest lucru, sanse de 3/4 sunt sa imi iau acelasi model, varianta de 65inch iar de 1/4 sa imi iau 55A80J doar in cazul in care vor da drumul VRR cat mai curand.

    Daca impedimentul cu DTS nu este o problema pentru voi, nu cred ca exista pe piata un alt televizor in acest buget care sa se apropie de performantele si imaginea lui CX.
    Attached Images Attached Images dsc06879-01.jpeg

  9. #1169 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    1.Cyberpunk ce e la tine !
    2.Vezi sa treci consolele/PC-ul in Game Mode si sa salvezi setarile pt toate intrarile, (pt PC sa redenumesti portul) .
    3. TV-ul trebuia sa vina si cu draperii incluse
    Legat de dimensiune Espirutus&Srachi m-au imbarligat sa il iau de 65 " si nu regret nici o clipa diferenta de pret ,fata de un 55". Raman dator guys !

  10. #1170 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ecranul oricum da impresia ca reflecta mai mult decat un LCD, desi in realitate are probabil cel mai bun strat antireflexiv. Motivele sunt evident negrul perfect si faptul ca nu e foarte luminos. Eu nu pot sa ma uit la al meu fara sa trag rulourile, simt ca imi bat joc de experienta daca nu fac bezna.

  11. #1171 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu am un B9 si nu am nici o problemă cu el având cuplat la TV un PS4 vanilla! Prima oară trebuie să-ți spun sa dai jos folia de pe ecran in grabă!! Nu doar că poate strica ecranul in timp de la supra incalzire dar nici culorile si detaliul nu-l vezi cum trebuie prin folie! Daca te hotărăști să-l dai înapoi ți-l ia si fara folie!

    Mai este o folie si pe spate, asta poți sa o lași acolo deocamdată dar daca păstrezi TV sa nu uiți sa o dai jos tot pt longevitatea panoului!
    Nu stiu ce faci cu sunetul de ai probleme cu sync-ul, ai receiver AV? Consola cuplată la receiver? Eu am consola in TV iar din TV scot semnal audio prin eARC la receiver si nu am probleme de sincronizare! Receiver-ul meu este un Denon, are optiune si de audio sync/audio delay unde reglezi tu delayul. Mai poti baga direct consola in receiver sa vezi dacă si asa ai probleme si din receiver semnalul video la TV. Ai probleme de sync direct pe TV când nu folosești sistemul audio?

    Poti rezolva si cu sunetul DTS la filme! Nuu ai cumva un media player sa rulezi de pe el filmele si să-l bagi in receiver? Sau daca nu ai receiver sunt media player/tv box ieftine gen Xiaomi MI S 4K pe care poti pune Kodi si din el poti reda filme cu DTS din retea sau direct de pe HDD cuplat la el sau sa folosesti alte media playere ce fac transcoding la sunet!

    Al meu B9 redă DTS si nu stiu precis dar cred ca poti rezolva problema si mai ușor, instalezi PLEX pe PC/laptop faci share la directorul cu filme si pe TV cred ca este deja instalat sau daca nu instalezi din App Store Plex, din cate stiu Plex cred ca stie face transcoding si vei avea sunet si la filme cu DTS.

    Sa nu uiti sa faci si uodate la software daca nu ai facut! Chestia cu no signal am mai pățit cand deja TV este pe sursa HDMI la care e legat PS4 si apoi pornesc PS4 si este ca nu obsearva semnalul, sting TV si reaprind si apoi are semnal sau pui pe cablu TV si înapoi! Nu băga si scoate cablu HDMI din TV cand e aprins, se poate bulii!
    In rest, felicitări de achiziție!

  12. #1172 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    scuze de offtopic, dar de pe ce site/aplicatie ai datele respective? vreau sa-l folosesc si eu cand cumpar ceva.
    Este o extensie de Chrome - "Pricy" se numeste.

  13. #1173 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Trebuiesc date jos AMBELE folii, cat mai repede.

    Una este pe display, cealalta este pe spate dar se observa foarte greu.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #1174 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Bine ca am citit pe thread! Aveam in plan sa scot folia de pe spatele lui B8 al meu.. de prin 2018 asa

    @Teo, sa-l folosesti sanatos, un TV bun.. am ajutat acum cateva luni o cunostinta sa-si ia un nou TV. A fost prima si ultima varianta vanata. Altceva LED nu a fost in carti niciodata. Foarte multumit. Ba chiar am considerat un upgrade pentru mine.. dar nu este cazul, nu prea am de ce, poate generatia urmatoare..
    Singura teama la B8 era cu VRR si PS5, ca i-as simti lipsa, dar nu prea cred. Daca am mode blocat la 60 FPS in "4K" totul ok.

    In alta ordine de idei, ar fi ceva de incercat un COD MW in 120 FPS, dar sincer nu ma joc atat de mult. Mai fac cateodata aburit un "Shoot the Ship" sau "Shoothouse" si cam aia e. Warzone nu ma joc dar ma bucur ca ti-a placut / vazut diferenta.
    Mixed feelings insa pentru Destiny, unde are avea "Crucible" si el pe 120 FPS, dar nu prea il mai joc..

    Si ca tot sunt la Destiny.. grija mare! eu am un mic "burn in" la el in zona "barei de Super". Am mai auzit si pe altii cu HUD la FIFA, etc.
    Grija fiind legata de "burn in" DACA te joci doar un joc.. mai mult. Sau daca faci asta, trebuie oprit din cand in cand.. schimbata imaginea.. dar probabil cea mai buna metoda de a proteja display-ul este sa il opresti cand esti pe la bucatarie, in pat cu femeia, etc.

    Nu stiu daca are sens sa mai mentionez ca este total waste (si risti din nou burn in, cu toate tehnologiile lui de protectie) daca il iei pentru TV (logo-urile nu sunt cel mai bun prieten al OLED-urilor) din motive lesne, sau statice, de inteles.
    Dar nu cred ca este cazul tau.. Mentionez acest lucru mai mult pentru cei care dau peste thread in cautarea unui TV nou. Nu pentru asa ceva, baieti, bani irositi.

  15. #1175 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Lasand ironia ieftina la o parte, mai intereseaza-te ce-i cu foliile alea si de ce ar afecta, mai ales pe varfurile de gama.

    S-ar putea sa ai surpriza descoperind raspunsul in manualul de utilizare, nu cred ca este nevoie de google.

    Succes


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #1176 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Iti multumesc ca imi lasi la o parte propria ironie.. ieftina.

    Altfel scopul postarii mele era altul. Succes si tie domnule ""

  17. #1177 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am mai facut aseara cateva teste, in total vreo 2 ore. exceptand chestiuna cu sunetul la care nu cred ca exista solutie, totul a fost perfect, nu am mai intalnit niciun bug. Cand mi-a ajuns, eu selectasem sa faca update-ul insa cel mai probabil doar l-a downloadat. Abia aseara cand l-am pornit mi-a afisat mesajul ca s-a facut update-ul de soft. Diferenta de la cer la pamant intre reflexiile pe care le are cu folie si cele fara.

    Astazi am vazut cateva oferte de nerefuzat pe eMag si nu m-am putut abtine, mi-am comandat varianta de 65 inch la 6570lei folosind codul ''TV4K''.
    Attached Images Attached Images 214082715_4015000198618599_2994696747346058330_n.jpg

  18. #1178 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Televizorul nu stie DTS, daca la asta te referi.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #1179 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    LG 65CX la eMag = 6200lei, este la cel mai scazut pret la care a fost vreodata cu sau fara voucher. Trebuie sa aplicati codul de voucher TVOLED, este valabil doar astazi.

    Am acest model de televizor de cateva zile si sunt foarte incantat, inca ma surprinde calitatea imaginii. Are update-ul la zi si nu am mai intalnit nicio problema din lista scrisa de mine in posturile precedente.

    Cu sunetul tot nu am gasit nicio varianta sa imi dea sunet surround in sistemul audio fara delay. Am instalat gratuit aplicatia Dolby Atmos din Xbox Store si acum pot sa folosesc aceasta optiune la audio output insa tot nu am scapat de acel delay, mereu a fost perfect cand selectam DTS la televizorul vechi. Poate o avea sistemul meu audio un delay la decodificarea sunetului Dolby Digital sau Atmos. Singura modalitate de a ma putea juca in timp ce am sunetul la sistemul audio este sa selectez Stereo. Lipsa DTS-ului este singurul minus pe care l-am gasit acestui televizor.

  20. #1180 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cu delay-ul la sunet precis nu e devină televizorul, poate ceva incompatibilitate dar pe alte forumuri nimeni nu sa plâns ca ar avea CX-ul ceva problemă asemănătoare. Nu ai mai zis ce sistem 5.1 ai, daca e cu receiver o ba, daca sunetul din consolă iti e in sistemul audio bagat sau in TV si daca e in TV cum il scoti spre sistem, etc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 74 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts