Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 74 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #1261 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Daca ai bani m-aș uita si la noile QD OLED, samsung are S95B cu panou QD OLED dar din pacate nu au Dolby Vision implement iar Sony a iesit cu A95K!
    De cand pune Samsung panouri OLED pe tv-urile lor? Întreb serios.

  2. #1262 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    De cand pune Samsung panouri OLED pe tv-urile lor? Întreb serios.
    De anul acesta, Samsung are și TV cu panel OLED. Dar prețurile

  3. #1263 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @GabiCutlac de anul asta a inceput Samsung sa fabrice panouri QD OLED, QD vine de la Quantum Dot. Este putin diferit de tehnologia panourilor(WOLED) celor de la LG.
    Sony au cumparat si ei anul asta de la Samsung panouri QD OLED pt al lor model A95K, cica televizorul anului ar fi aceste model de la Sony dar fiind puerila tehnologia eu as mai sta 1-2 ani sa vad cum se prezinta panourile in timp dar cica spatiul de culori e mai mare si sunt mai luminoase.

    @GoroMare, chiar pretul de lansare nu a fost mare la Samsung, fiind ceva nou ma asteptam la mai mult!! A fost la acelasi pret cu C2 si pe langa asta mai primesti un TV de 32" (The Frame) cadou daca achizitionezi S95B.
    Cu siguranta in cateva luni vor scadea preturile si mai mult precum anii trecuti, acum si C2 de 55" este 7599 dar in scurt timp il iei sub 5000.

  4. #1264 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Si eu care voiam sa mi iau Philips 48oled806 pentru ca este la jumătate fata de LG C2 , iar C1 nu prea mai este pe stoc acum.In privința diagonalei, va ascult pe voi și ma înham la 48" si il voi pune pe perete.
    Am o camera de 4x4 cu un perete de 2,30 m care este complet gol, lângă având doar usa.De jucat ma voi juca la 1,5 -2 m, iar de vizionat din pat.
    Va mulțumesc pentru toate sfaturile.Având acum un tv full hd 32" mi se pare enorma trecerea.

  5. #1265 SP
    Member flaviud's Avatar
    Si eu am tv-ul de 55" la 2 metri si nu mi se pare mare. Incearca sa urmaresti la Emag, vad ca cei de la Altex au stoc epuizat de aprox 1 luna si nu cred ca mai aduc, tinand cont ca deja au aparut modelele noi. Bafta!!!

    ---------- Post added 15-07-2022 at 11:43 ----------

    https://www.evomag.ro/tv-multimedia-...i-3813384.html
    Nu stiu cat de ok sunt cei de la Evomag cu garantia, in caz ca ai nevoie...

  6. #1266 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am avut 55" la 2.3 metri si mi s-a parut prea departe, asa ca am trecut la 65". Acum imersiunea mi se pare perfecta. Distanta asta se intampla sa fie si ce recomanda THX, si din punctul meu de vedere au dreptate. Desi e o chestie destul de subiectiva, tuturor prietenilor care au trecut pe la mine le-a placut experienta cinematografica asa. Mergi cu incredere pe TV mai mare, slabe sanse sa regreti ca nu ai luat mai mic.

  7. #1267 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Asa, ca idee legat de tv-uri. Eu nu am auzit niciodata pe cineva care sa spuna: ,,imi pare rau ca mi l-am luat asa mare,,. Sigur, primele saptamani poate parea ciudata dimensiunea, dar dupa o perioada te obisnuiesti (si o sa-ti si placa). Eu am un TV de 65` la vreo 2.5m-3m distanta intr-o camera si nu mi se pare prea mare. Dimpotriva, ma gandesc ca ,,se poate si mai mult de atat,,.

    Pentru mine, singurele motive pentru care sa nu iei cat mai mare sunt pretul si spatiul.

  8. #1268 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    Si eu care voiam sa mi iau Philips 48oled806 pentru ca este la jumătate fata de LG C2 , iar C1 nu prea mai este pe stoc acum.In privința diagonalei, va ascult pe voi și ma înham la 48" si il voi pune pe perete.
    Am o camera de 4x4 cu un perete de 2,30 m care este complet gol, lângă având doar usa.De jucat ma voi juca la 1,5 -2 m, iar de vizionat din pat.
    Va mulțumesc pentru toate sfaturile.Având acum un tv full hd 32" mi se pare enorma trecerea.
    Nu te grabii, va fi si C2-ul mai ieftin si va scadea pretul considerabil in curand. Eu am tot urmarit piata, pe la sfarsitul lui Augusts cand vanzarile sunt mici , preturile scad. Lume multa plecata prin concediu in perioada asta, se intorc fara bani de cheltuit, etc. Chiar si sfarsit de Iulie am vazut cu preturi super!
    Repet, nu-ti lua de 48" asculta-ne si dute pe unul de 55" apoi ne vei multumii! Si eu am trecut de pe 32" si aveam de gand sa-mi iau ceva de 49" si am facut efortul si uite ca acum ma bucur enorm ca am model de 55"

  9. #1269 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    Subscriu, si eu am ezitat daca sa iau 55'', iar la inceput mi s-a parut mare si stralucitor si ma dor ochii, de la 2 metri si un pic, dar e perfect acum.

  10. #1270 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce am inteles, el a zis ca nu are loc sa puna mai mare.

    La fel a fost si la mine in "gaming room". Efectiv mobila nu mi-a permit ceva mai mare de 49" si asa am luat. Dar ma joc de la 1.7m, ceva de genu si nu e asa deranjant.
    Da, as fi vrut mai mare, dar nu am avut de ales.

  11. #1271 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ba da ai de ales, faci un sacrificiu si schimbi mobila. TV meu face peste cateva zile doi ani, mai vreau să-l țin dar cand voi fi decis sa iau un model nou si mai mare schimb mobile pt asta, jmi fac la comandă daca trebuie! Pentru un dormitor de 10.5m pătrați e super ok ce am acum de 55" dar merge si 65".
    Eu acuma nici nu mi-aș mai imagina sa stau pe ceva mai mic de 55", bine acuma clar ca dacă as ajunge pe strazi boschetar ar fi OK si o tableta de 8"

  12. #1272 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E usor de zis, dar nu mereu usor de facut.

    Personal abea-mi luasem mobila care se potriveste perfect cu camera si cu spatiile de action figures si console.
    Asa ca singura optiune ar fi fost sa-l pun pe perete, lucru care nu-mi place.

    Eu nu inteleg totusi un lucru si l-am tot vazut pe aici. Daca vine cineva si cere un sfat de un TV de 32" (doar un exemplu ipotetic), de ce i se tot recomanda de 65" (tot exemplu ipotetic)?

  13. #1273 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Dupa ce folosesti 65" nu mai poti concepe ceva sub 55" si sa-l numesti TV

  14. #1274 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

    Eu nu inteleg totusi un lucru si l-am tot vazut pe aici. Daca vine cineva si cere un sfat de un TV de 32" (doar un exemplu ipotetic), de ce i se tot recomanda de 65" (tot exemplu ipotetic)?
    Fiindcă eu unul vreau să dau un sfat bun, prin alte locuri m-au convins si pe mine sa iau de 55" nu de 48"- 49" si pot mulțumii și astăzi, ma chiar bucur enorm pt acei inci in plus! Mi-am si facut eu tot felul de probleme cu diagonala mare nu doar cu spatiul. In ziua de azi eu zic că pt un dormitor/cameră mica un 55" este un must have pt gaming si filme in 4K iar pt sufragerie unde stai la 3 metri un 65" , dacă vi de la diagonală mult mai mica ti se pare mare cateva zile sau săptămâni pana se obișnuiește creierul si ochii.
    Daca nu te joci si nu vizionezi filme la calitate mare si in rezolutie mare te poti zgâi la orice, pt posturi/cablu TV chiar nu prea contează dar la noi astia bolnavi cu detaliile contează distanță si diagonala de aici si recomandarile astea.

  15. #1275 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Ok. Vrei sa dai un sfat bun, dar poate ca nu toti sunt "bolnavi cu detaliile" ca sa isi cumpere un tv de 55'' sau 65''. Daca omul vrea un TV de 48'', hai sa ii recomandam unul de 48''. Fiecare stie ce vrea, ce spatiu are pentru TV si ce buget are.
    Iar faza cu schimbatul mobilei doar ca sa incapa un TV mai mare, deja e o exagerare.

  16. #1276 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Nu am curajul sa ma arunc la 55".Eu chiar apreciez sfaturile voastre. Dacă nu erati voi rămâneam la 43".Aștept sa scadă LG C2, daca nu prind un C1 pe stoc.
    Maxim 5000 lei buget și la 48" ma incadrez.Mobila (comoda) deja am comandat-o, acum rămâne de văzut dacă o sa las tv pe ea sau o sa-l pun pe perete.

  17. #1277 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Diagonala este o chestiune de gusturi.. daca ai o camera mai mica merge si de 55".
    Eu unul am folosit astfel.. si mai stiu vreo 2. Nu misti capul de la stanga la dreapta la vreun film sau cand te joci.

    Si ca tot sunt la jucat, ca idee, daca vei juca in FHD si nu UHD ceva.. o sa vreo sa darami peretele sa te duci mai in spate. Sau joci de pe hol.
    Plus ca arata cam ridicol un TV de 65" intr-o camera mica.
    Dar sigur, din nou, poate fi o chestiune de gusturi si asta.
    Sau cate de bine (sau prost) stai cu vederea.

    Trebuie sa iei in considerare atat marimea camerei cat si la ce il folosesti.
    Nu iti convine.. poti returna in termenul legal. Mai strangi din fese.. iei altul mai mare.

    In alta ordine de idei, zici ca iau comision de la LG, mergi pe un OLED de la LG.. vaneaza promotii (eu pe-al meu l-am luat de la Carrefour of all places la un super pret dupa ce mi-a scris un prieten ca a vazut promotia la ei). Asteptarea merita. Poate prinzi promotie o generatie anterioara la sfarsit de ciclu de viata.
    Nu incerca sa iei ceva mai "ieftin si bun" ca te vei parli. Sau cel putin vei regreta pentru ca de fapt tu ai vrut un OLED LG si iti blestemi zilele cu nu stiu ce Philips niste ani. OS conteaza si el. TV-ul este ceva folosit destul de frecvent o perioada indelungata.

    Si ca tot suntem la parlit, am spus anterior, trebuie protejat un pic (burn in) in functie de cat si ce te joci sau folosesti (imagini, logo-uri, interfate statice).
    Un pic de grija, atata tot, nu e LED facut pe vapor luat la Kg de la Dedeman de pus in sali de asteptare. Spor la cautari!


    PS: fara hate pentru Philips, nu mai sunt ce erau, iar dupa mine nu se compara cu LG la OLED-uri. De fapt cam nimeni.

  18. #1278 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Prototype93D View Post
    Ok. Vrei sa dai un sfat bun, dar poate ca nu toti sunt "bolnavi cu detaliile" ca sa isi cumpere un tv de 55'' sau 65''. Daca omul vrea un TV de 48'', hai sa ii recomandam unul de 48''. Fiecare stie ce vrea, ce spatiu are pentru TV si ce buget are.
    Iar faza cu schimbatul mobilei doar ca sa incapa un TV mai mare, deja e o exagerare.
    Suntem pe un forum de gaming si cred ca pe aici cam toata lumea apreciaza niste texturi bune si detalii in jocuri, investesti intr-un lucru pe care probabil nu vei dorii sa-l schimbi prea repede.
    Eu mi-am dat recomandarea si parerea, probabil subiectiva dar nu pateste nimeni nimic daca citeste sfaturile altora. Daca vrea cineva si acum tv de 40'' 1080p din partea mea sa si-l cumpere, nu eu il folosesc pana la urma urmei!

    Sa-ti schimbi mobila si configuratia camerei pentru ceva ce iti doresti nu este o exagerare mai ales daca ai o mobila veche de peste 10 ani! Am vrut sistem audio 5.1.2 cu difuzoare pe tavan pentru Atmos si DTS X, nu suportam ideea sa am cabluri si pat cablu vizibil asa ca camera unde am TV, consola si sistemul audio merita o renovare pe aici ca oricum era dezastru asa ca mi-am facut canale prin pereti pt cablurile audio sa nu le vad. A fost un pic de lucru si deranj dar ma bucur azi de o experienta cinematica mai buna fara sa fiu deranjat de cablaturi vizibile? Ma bucur da! Se pot face mici sacrificii de moment sa te simti o perioada lunga OK, viata e scurta si plina de surprize nedorite si neasteptate asa ca eu unul incerc sa ma bucur de ce pot cat pot.

    Quote Originally Posted by Encman View Post

    In alta ordine de idei, zici ca iau comision de la LG, mergi pe un OLED de la LG.. vaneaza promotii (eu pe-al meu l-am luat de la Carrefour of all places la un super pret dupa ce mi-a scris un prieten ca a vazut promotia la ei). Asteptarea merita. Poate prinzi promotie o generatie anterioara la sfarsit de ciclu de viata.
    Nu incerca sa iei ceva mai "ieftin si bun" ca te vei parli. Sau cel putin vei regreta pentru ca de fapt tu ai vrut un OLED LG si iti blestemi zilele cu nu stiu ce Philips niste ani. OS conteaza si el. TV-ul este ceva folosit destul de frecvent o perioada indelungata.

    PS: fara hate pentru Philips, nu mai sunt ce erau, iar dupa mine nu se compara cu LG la OLED-uri. De fapt cam nimeni.
    Unii considera fanboy-ism daca tot recomanzi un anumit brand dar nu e asa. Recomand si eu talevizoare OLED LG la foarte multa lume fiindca nu cred ca este pe piata cineva care sa ofere televizoare ca si ale lor la preturile la care ajung in promotii LG-urile, raport pret calitate de neegalat plus ca in caz de ceva ai serviciu relatii clienti excelent, in caz de garantie service-ul iar excelent(stiu persoane la care i-au venit acasa pentru schimbarea panoului).
    La buget mai mare normal ca as recomanda un OLED de varf de la Panasonic si personal tare mi-as lua un Sony QD OLED A95K dar preturile fata de cele la LG sunt cu mult mai mari.

  19. #1279 SP
    Junior Member mateimatthew's Avatar
    Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    Nu am curajul sa ma arunc la 55".Eu chiar apreciez sfaturile voastre. Dacă nu erati voi rămâneam la 43".Aștept sa scadă LG C2, daca nu prind un C1 pe stoc.
    Maxim 5000 lei buget și la 48" ma incadrez.Mobila (comoda) deja am comandat-o, acum rămâne de văzut dacă o sa las tv pe ea sau o sa-l pun pe perete.
    Salut! Gasesti la galbeni cateva oferte pentru OLED - Gama 2022. (20% discount). Nu te incadrezi in cei 5000 de lei pentru 48", dar este aproape. Am vazut cateva pareri si recomandarea mea este aceeasi - as fi ales un C1 de 55" in cei 5.000 de lei.

    O zi buna!

  20. #1280 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Daca nu ma incadrez în buget, de Panasonic JZ980 ce părere aveți la o eventuala reducere?
    Altfel o sa aman sa iau un oled LG câțiva ani si iau ceva de buget daca găsesc cu hdmi 2.1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 74 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts