Mulțumesc. Confirm că Altex oferă și voucher (500 lei). Pentru mine a fost BF deal.
Printable View
Mulțumesc. Confirm că Altex oferă și voucher (500 lei). Pentru mine a fost BF deal.
Atentie, daca are vreo importanță: OLED-urile din 2025 nu suporta DTS Passthrough prin Optical out si nici prin eARC.
Eu unu nu mai vreau asa ceva, am avut o grămadă de vreme un setup care nu suporta DTS si trebuia mereu sa caut filmele sa aiba neapărat 5.1 dolby. Nu gaseam tot timpul si doar ma enervam. Bine ca m-am uitat, era cat pe ce sa comand C5.
Eu am doar un sistem audio logitech z906 si trebuie sa conectez TV-ul la ele prin cablul optic, deci rămân la B4 meu care are si DTS passthrough.
Eu pe 55CX9 folosesc cablul optic iar setarea este PCM. Am un singur cablu optic ce iese din TV si intra in amplificator. PS5, Blu-ray player, Netflix si Prime functioneaza fara probleme. Daca adaug un hard disk extern pe mufa USB a tv-ului, playerul video de multe ori face figuri la audio si anume ca n-are sunet insa nu-mi pasa. De asemenea nu sunt interesat de DTS din moment ce eu am configuratie stereo.