Am si eu o problema cu un LG P350 Optimus Me. In urma cu vreo 3-4 luni bateria a inceput sa nu se mai incarce pana la 100%, se incarca pana la 96%. In urma cu 2 luni bateria se incarca maxim pana la 70%. Am descarcat bateria si am scos-o din telefon, iar apoi bateria s-a incarcat pana la 100%, dar la urmatoarea incarcare a revenit "chestia" cu 70%.
In prezent, bateria se incarca extreeeeeeeeem de greu........Se incarca cu aprox. 10% la 2 ore si jumatate, dupa care la 51% se opreste, desi pe display imi arata semnul ca se incarca.
Nu imi dau seama daca problema e de la baterie sau de la telefon fiindca in ultima vreme a inceput si telefonul sa faca cateva figuri: sa se inchida brusc, sa se blocheze pentru 20 sec, sa mearga mai greu in unele momente (oricum, chestiile astea apar mai rar).
Nu mai functioneaza faza cu descarcarea bateriei pana la 0.
Am avut la un moment dat cardul de memorie virusat (nici acum nu-mi dau seama cum s-a virusat), dar l-am curatat ulterior, deci nu cred ca problema e de acolo. Si inca o chestie, telefonul e din iunie 2012.
A mai patit cineva acest lucru? De la ce sa fie problema?